Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Ki mit vesz az anyukajanak...

Ki mit vesz az anyukajanak karacsonyra?

Figyelt kérdés
Koszonom :)
2012. dec. 11. 23:40
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Egy könyvet, mert neki ez a leghasznosabb ajándék, mellé két koncert dvd-t, amit úgyse venne meg magának, mert sajnálja rá a pénzt, de milyen jó is lenne... :) Meg készítettem neki egy rusztikus hatású gyertyatartót, hogy legyen valami saját kezűleg is. Szerintem nagyon fog örülni! :))
2012. dec. 12. 10:44
 22/27 anonim ***** válasza:

én egy ilyet vettem:

[link]

elromlott a vezetéknélküli porszívója,ez tökéletes lesz helyettesítőnek mert csak konyhába meg előszobába kell neki seprú helyett:)

2012. dec. 12. 11:19
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Könyv, bőr pénztárca, ruházati dolgok, konyhába szükséges dolgok és egy tornamatrac :)
2012. dec. 12. 13:08
 24/27 anonim ***** válasza:
eddig minden évben az volt hogy amit vettem örült és januárban mikor ugye elmúlt már a szeretet ünnepe közölte hogy ilyen szart hogy vehettem így minden januárban eladom amit kap:-) de ez igaz a szülinapra névnapra is... hát ennyi
2012. dec. 12. 18:02
 25/27 anonim ***** válasza:
Én gofrisütőt vettem.
2012. dec. 12. 19:15
 26/27 A kérdező kommentje:

En arra gondoltam hogy ceszek neki egy pizsamat, egy konyvet a kedvenc irojatol meg egy kremet, amit mar regota szeretett volna. De gondoltam megkerdezlek titeket otlet gyujtes szempontjabol.

Koszonom a valaszokat! :)

Es milyen aprosagot tudnek neki kezzel csinalni? Van valakinek vslami otlete? :)

2012. dec. 14. 05:54
 27/27 anonim ***** válasza:
Süti, valami dísz, esetleg ha tudsz fonni, hímezni, abból valami?
2012. dec. 14. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!