Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Ki mit vesz az anyukajanak...

Ki mit vesz az anyukajanak karacsonyra?

Figyelt kérdés
Koszonom :)
2012. dec. 11. 23:40
1 2 3
 11/27 anonim válasza:
100%
Vettem neki hímzett abroszokat, de mivel oda is adtam, így most megint ki kell találnom mit vegyek. Szerintem több kis apróság lesz. Dísztárgyak, vagy nem tudom.
2012. dec. 12. 04:56
 12/27 anonim ***** válasza:
Kerti
2012. dec. 12. 05:21
 13/27 anonim ***** válasza:
Két nagy kerti törpöt a sziklakertjébe.
2012. dec. 12. 05:22
 14/27 anonim ***** válasza:
porcelán fejű babát és bohócot mert gyűjti
2012. dec. 12. 06:42
 15/27 anonim ***** válasza:
Mi az öcsémmel közösen megvesszük neki a kenyérsütőt végre:D Évek óta ezt akartuk ..Most hogy van melóm már így meg is tudjuk venni
2012. dec. 12. 07:02
 16/27 anonim ***** válasza:
Két könyvet, néhány üveg különleges házi lekvárt (fehérrumos gesztenye, étcsokis-konyakos meggy, füge, rumos dió, mézes grapefruit, pezsgős eper, és citrom lekvárok), illetve 5-6 doboz különleges zöldteát, teafüveket, és fűszertartót. Ezek már egyben a szülinapjára is ajándékok, mert karácsony után nem sokkal van az is. Az ilyen könyveket tudom, hogy szereti, a különleges lekvároknak lesz helye sütikben, teában, szószokként. A különleges zöldteákat imádja, minden nap 1-2 bögrével iszik (gyömbéres, kurkumás, fahéjas, stb...). Nyáron pedig hoztak Törökországból fűszereket, és már nincs tartó, amibe férnének, ezért a fűszertartóknak is lesz helyük. Vettem még neki egy ilyen kis fém szűrős-rugós akármit, két félgömb összerakva egy nyéllel, ebbe lehet teafüvet áztatni, nem kell külön szűrni. Nem tudom, mi a neve hivatalosan :)
2012. dec. 12. 07:08
 17/27 anonim válasza:
Nálunk már nincs ajándékozás,mert örülök ha a 47000ft lakástörlesztőből lett 103000ft-ot be tudjuk fizetni:(Van két gyermekem és az öcsémnek is egy.Nálunk csak a gyerekek kapnak valami apróságot,mi és a többi felnőt már nem:(
2012. dec. 12. 07:18
 18/27 anonim válasza:
Egy nagyobb pakolós táskát kap, mert mindig az enyémet akarja lenyúlni. És még a karácsonyi vásárban vettem neki egy jó nagy tábla kézműves csokit:)
2012. dec. 12. 07:50
 19/27 anonim ***** válasza:
Én egy táskát vettem neki, nem bírom már nézni a jelenlegi táskáját. Talán egy sálat is. (Szeretnék, de eddig még egy sem volt megfelelő.)
2012. dec. 12. 09:52
 20/27 anonim ***** válasza:
Mindig vágyott egy írógépre. Sikerült a Vaterán egy nagyon jó állapotú okos gépre lecsapnom, és még nem is volt drága. Ehhez vettem neki szalagot, hibajavítót, stb. Így teljes a készlet.
2012. dec. 12. 10:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!