Kinél mi lesz a menü, mit és mennyi értékbe ajándékoztok? 20/F
Rántott csirke, pulyka, halászlé, újházi tyúkhúsleves. Ezek tuti lesznek.
Nulla forint értékben. Oda is vissza is. Pénz már nincs, de azért kajálunk egy jót.
24-én este: kocsonya, 2-3 féle sült hús, 3-4 féle saláta, 2-3 féle köret. 6-an leszünk. Anyukám, apukám, tesóm, én, anyai nagyapám, és az apai nagyanyám.
25-én: Töltött káposzta és sült kacsa ekkor is 6-an leszünk de ekkor a másik "nagymamám" jön. (anyai nagyapám barátnője)
Kb 20 ezer ft-ot költök ajándékokra,a férjem,édesanyám,apósom,barátnőm és a családja,sógoromék gyermekei is kapnak valami apróságot.
A menü,halászlé,rántott hal krümplipürével és 2-3 féle süti édesség.
Nálunk mindig rengeteg minden van.
Halászlé, májgaluskaleves, zöldségleves, sült hekk, rántott hús, rántott sajt, rántott agyvelő, máj, gomba, gesztenyével töltött csirke, borzas(rántott hús tetején tejföl, azon resztelt sajt, paradicsom- és uborkakockák), sült oldalas, rizs, krumplipüré, sült krumpli, krokett, majonézes kukorica, tartármártás, savanyúságok, töltött káposzta, és mindig van valami tésztás dolog is. desszertnek a mákosguba és a bejgli elengedhetetlen, na meg a több kiló szaloncuki, habcsók, zserbó, krémes, dobostorta, mindenféle aprósütemény, de mondjuk mi vagyunk 22en :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!