Ti mit ajándékoztok Párotoknak és milyen értékben?
Tavaly kapott tőlem: egy eredeti Real Madrid mezt, 2 könyvet(tetovált lány 2.-3. kiadása, elsőt mástól kapta), talán még 1-2 apróságot, de ezek voltak a nagyobb ajándékok.
Ez mindössze 7 ezer ft volt (vaterán vettem mindet).
Idén ismét kiszemeltem könyveket: Frei Tamás - A Bankár, és a másik könyve: Frei Tamás - A megmentő
Ezen kívül semmi nem jut eszembe...
A család minden tagja ad egymásnak ajándékot, és így még nehezebb úgy ajándékozni, hogy valakivel adhatjuk ugyan azt is?!
tavaly kapott: parfüm, pénztárca, öv, pizsama, ing, 2 pár papucs, cipő.
utálja a bort, nem iszik ilyet. Alkoholt nem tudom, hogy szeretne?! A családtagok miatt nem szeretnék alkoholt ajándékozni, biztos megnéznének...
Az órákat se szereti, nem is akar.
Így nagyon nehéz.
Mikor mire volt szükség, azt ajándékoztam. Pl allergiás... lett, vettem neki egy antiallergén ágyneműt, elejtett egyszerre egy csomó poharat, vettem neki egy 18-as pohárszettet (egyedül élt a srác), hugával együtt vettünk egy kis éjjeliszekrényt. Korábbi páromnak pl csináltattam közös fotós párnát.
Volt, h egy rajzot csináltattam kettőnkről.
Hirtelen ezek ugrottak be :) De még gondolkozok.
Lehet, rajzolok neki... bár nem vagyok egy profi rajzos, de szeretek és mások szerint tudok is.
Ő is allergiás, de csak nyáron, a fűfélékre, arra meg szedd gyógyszert amitől mindig jobban lesz.
A takarónk, meg a matracunk ilyen hiper-szuper antiallergén "vacak", ezt mondjuk a családtól kaptuk ajándékba, de nem kell gondoskodnom erről.
Paco Rabanne - 1 Million, a kedvenc illata, már fél éve sír érte a szája :)
21l
Amugy nekem ez nagyon idegen... "sirt erte ..."
Az egy dolog, hogy nehez dolgom van, de basszus ha igy myafogna en tuti elkuldenem a fenebe. A noknel ertheto ha vagynak valamire de egy ferfi?! Na, azt mar nem! Inkabb torom a fejem honapokig de o nem alazza meg magat holmi kivansaglistaval!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!