3500 ft bol barátnőmnek milyen Karácsonyi ajándékot vegyek?
Ne is haragudj, de te nem akarod megérteni, amit írunk neked. Keseregni jöttél ide, vagy nem tudom.
Hány nyelven és hányan írjuk még le, hogy neked NEM KELL nagy ajándékot venned? A karácsony amúgy sem erről szól, és remélhetőleg a kapcsolatotok sem.
Ha viszont igen, akkor érdemes lenne végiggondolnod az egészet, hogy kell-e ezt folytatni még egyáltalán, mert ennek így semmi értelme.
Te nem is örömet akarsz okozni a barátnőnek, hanem be akarsz szállni valami versenybe, csak hogy ne legyen "ciki"?
Ja, hát ha ilyen a lány, akkor ne foglalkozz vele.
Ezek szerint el van kényeztetve, és sose lenne neki elég. Ilyennel nem lehet mit kezdeni, szóval önvédelemből is tartsd távol magad tőle. Csak a pénz számít neki, úgy tűnik.
Én nagyon boldog lennék már akkor is, ha egy közös képet kapnék, vagy akkor is, ha nem jó rám a gyűrű, de szeretettel adták...
Sosem értettem az ilyeneket, de ebbe a versenybe te ne akarj beszállni. Már 17 évesen ilyeneket vár tőled, mi lenne később!?
Úristen, milyen beképzelt kis p*csa lehet, már ne is haragudj...
Ez a lány téged szeret, vagy csak nagyon jól nézel ki és veled akar felvágni meg azzal, hogy két évvel idősebb barátja van?!
Nem kioktatni szeretnélek, mert nem ez volt a kérdésed és a kérésed.
De a helyedben nagyon gyorsan elgondolkodnék, hogy érdemes-e ebbe a párkapcsolatban tovább élni.
17 évesen még a legolcsóbb plüssnek is örültem a szerelememtől! Nemhogy visszautasítsam azzal, hogy más lányok drágább ajándékot kapnak....
Majd amikor ennek a "kedves" kis kislánynak saját maga kell megdolgoznia a pénzért akkor rájön, hogy nem kolbászból van a kerítés... Majd amikor két műszakban robotol egy gyárban havi 80ezer ft-ét...
A másik meg, hogyha a szülei lenéznek azért, mert nem több tízezres ajándékot vettél, akkor ezen is el kéne gondolkodni, hogy hosszabb távon van-e keresnivalód ebben a családban.
Visszataszító, utálatos az ilyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!