3500 ft bol barátnőmnek milyen Karácsonyi ajándékot vegyek?
Parfüm
ékszer,bizsu ha szereti karkötő fülbevaló
plüss
kis párna valami személyes
névre szóló törülközö
Hát ha vissza gondolok és 15 évesen nagyon örültem bármilyen plüssnek (mondjuk én ma is imádom őket)
Egyszer a barátomtól egy albumot kaptam a mi képeinkel ez volt az gyik legjobb ajándékom :)
22/N
Nem az érték számít. Ha így állsz hozzá (vagy ő), akkor ne is vegyél inkább semmit.
Szeretettel kell adni, nem pedig az értéket figyelve.
Keress olyasmit, ami JELENT is valamit. Egy közös emlékre utal, vagy valami későbbi terveteket jelzi (utazás, vagy valami.) Ha ilyesmit adsz neki, az kincs lesz számára, még akkor is, ha csak 200,- Ft...
Pl.: ha voltatok valahol kirándulni, ahol nagyon jól éreztétek magatokat, akkor ahhoz kapcsolódóan egy fénykép (valami tárgyra rárakva akár), vagy ha szeretnétek Párizsba utazni, akkor egy kis Eiffel torony kulcstartó...
Ezek persze csak hirtelen példák, de a lényeg: valami személyes dolgot vegyél/csinálj neki, aminek jelentése van, és ne az értéket nézd!
Valami közös képes cuccot(párna,bögre)személyes és nem annyira drága mint a parfüm.
Amúgy ha az első karácsonyotok,akkor nem gáz ha nem óriási ajándékot adsz,de amúgy is a szándék lényegesebb.
Ha ilyen nagy ajándékot adsz neki (ami ráadásul tök személytelen is) csak kellemetlen helyzetbe hozod.
Kicsi, de személyes ajándék való a ti korotokban és ebben a helyzetben.
Az, hogy a szüleitől nagy ajándékot kap, itt az ég világon semmit sem jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!