Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
-xXx- kérdése:
Karácsonyi ajándékot szeretnék venni a barátnőmnek,
szerintetek mit vegyek neki?
Hát ez az az árkategória amiben nehéz javasolni...30 dkg párizsi ?
2009. nov. 27. 23:15
2/10 A kérdező kommentje:
Ha-ha-ha, nagyon vicces! De most komolyan.
A "párizsis" vagyok nem akartalak megbántani de ennyiért ma sajna tényleg nem kapsz semmit,én anno gyerekkoromban a családnak a feléből lerendeztem a karácsonyt (30/F) de sajna ma ez nem megy.Egy csomagolópapír érzéseim szerint olyan 2-300 ft.Egy karácsonyfadísz is minimum ennyi.Egy doboz zsírkréta is talán,azzal + egy rajzlap már rajzolhatsz valamit.Nem fogsz jobb tippeket kapni,ez az az összeg ami ma sajna nem pénz már.Max valami kézművesboltban bőrt,gyöngyöket és fűzöl neki valamit annak nem tudom mennyire örülne...Én tengerpartról hoztam valami korallfélét amit fűzni akartam(majd egyszer fogom is)a bőrért,egy gyűrű,egy lezáró kapocs fizettem 600 ft-t kb tavaly.
2009. nov. 27. 23:29
Ilyen árkategóriában nagyon nehéz értelmes dolgot mondani. Az a helyzet, hogy már egy doboz bonbon 1500-2000 körül van. Amúgy én egy márkás parfümöt ajánlanék, de az is 5-10e Ft környékén van.
2009. nov. 28. 01:54
menj egy kínai áruházba talán, ott vannak ajándéktárgyak már pár 100 forintért, habár sztem egy kicsit többet is áldozhatnál a barátnődre karácsonyra, karácsonyig csak össze tudsz szedni még pénzt, h aztán vmi normálisat vegyél neki...
2009. nov. 28. 02:49
6/10 A kérdező kommentje:
Na jó, meggondoltam magam!1000-4000Ft-ig, szerintem ebből már vmi szépet lehet venni! Amúgy dec.26-án van a szülinapja, ezért valami különlegeset szeretnék neki venni, mert megérdemli!
Kínai műpénisz nem drága ócó
2009. nov. 29. 12:05
Nem akarlak megbántani de azért nem értem sosem az ilyen jellegű kérdéseket, mert MI NEM ISMERJÜK a barátnődet, és így elég nehéz megmondani, hogy vajon minek örülne. Tehát sokat segítene ha elárulnál róla egy kicsit többet, pl azt, hogy hány éves, esetleg van-e valami hobbija, stb. Ha szeret ékszereket hordani vegyél neki egy szép karkötőt/ nyakláncot stb. Én személy szerint egy fülbevalónak akármikor örülök. (manapság nagyon szép kis bizsukat lehet kapni, amik igényesek és megfizethetők) Akár kérhetnéd az egyik barátnője segítségét is. Nem tudom mióta vagytok együtt. A parfüm azért necces, mert nem biztos, hogy eltalálod azt az illatot amit szeret, de azért próbálkozhatsz, egyébként 5000 Ft alatt is lehet parfümöt kapni, azok az ilyen 15 ml-esek. Gondolkozz egy kicsit!
2010. nov. 23. 22:09
Egy aranyos bögre, egy kis édességgel, egy képeslappal (ezt magad is készítheted) egy kis ajándék táskában.
A bögre 400 Ft-ból kijön, az édesség 300 Ft-ból úgy szintén, az ajándék táska, ha kicsi, 300-ból szintén megvan. Így benne vagy az 1000 Ft-ban. Ha veszel még egy szép képeslapot, akkor kb 1300 Ft.
És nem kell ezek közül semmit a kínaiban venni.
Én ezeket vettem a barátomnak, és 1300 Ft-ból megvoltam. Ráadásul ízléses, szép dolgok, ha csak apróaágok is.
2010. nov. 23. 22:59
Nem hiszem, hogy a Karácsonynak a költekezésről kéne szólnia, csak azért, mert "Karácsony" van. Arra is gondoljatok, hogy esetleg a kérdezőnek nincsen több pénze rá. A szeretete meg nem ettől fog függeni.
Vehetsz neki egy szép illatgyertyát is, ez is kijön 400-500 ft-ból. Szépen becsomagolod, vagy beteszed egy helyes ajándék táskába. Mellé pl. bonbon. Ha ezt a 4 db-os Ferrerot vagy Rafaellot veszed, az kb, 300 Ft-ban benne van.
Vagy ha veszel neki egy aranyos telefontartót, az sem hiszem, hogy nagyon drága lenne.
2010. nov. 23. 23:03
Kapcsolódó kérdések: