Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Milyen ajándékot vegyek?

Milyen ajándékot vegyek?

Figyelt kérdés
Karácsonyi ajándékozás alkalmával egy olyan embert kell meglepnem, aki idén lett szaktársam. Az illető lány, egész nap csendben van, kb. két mondatot szóltunk egymáshoz, mert azt sem értem, amit beszél. Megnéztem a facebookját, de még csak saját bejegyzése sincs. Egy személyiség nélküli, gyakorlatilag ismeretlen embernek mit ajándékozzak? Segítsetek!!

#ajándék #karácsony #ismeretlennek ajándék #mit ajándékozzak?
2012. nov. 17. 22:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha látod, hogy van fülbevalója akkor vegyél neki ahhoz hasonlót. :) Azért ha gyémántos van neki akkor inkább vedd úgy, hogy nem szóltam semmit. :D
2012. nov. 17. 22:46
 2/11 anonim ***** válasza:
87%
Vigyél te színt az életébe: ajándékozz színházjegyet neki! :)
2012. nov. 17. 22:54
 3/11 anonim ***** válasza:
55%

Marad akkor a sablon csoki-bögre-plüss kombó.

Bár a fülcsi jó ötlet, ha hord olyat, esetleg egy szép toll. Vagy nézz körbe a bigyoshop.hu-n, csak találsz valami poénosat. Senki nem tud róla semmit?

2012. nov. 17. 23:04
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
valami szakmával kapcsolatos könyv? ez legalább egy biztos pont, ennyit tudsz róla, ha mást nem is :)
2012. nov. 17. 23:05
 5/11 anonim ***** válasza:
95%
Nem gondolom,hogy személyiség nélküli lenne,inkább talán nem szeretné a magánéletét láthatóvá tenni bárki számára,talán ezért sem olyan harsány a mindennapokban,mint ami ma már eléggé általános.Olyan ajándékot válassz,ami közelebb vihet hozzá,ami a megismerését is segítheti,de nem tolakodó.Valami közös program?Pld.vidámpark,hogy stílusos legyen?
2012. nov. 17. 23:10
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Most lehet gonosznak nevezni, de nekem semmi kedvem nem lenne még iskolán kívül is egy ilyen személlyel lógni, akivel szeptember óta 2 értelmes mondatot nem bírtam beszélni. Nem lehet mindenki mindenkivel puszipajtás, ezt el kell fogadni, még kínosabban jönne ki az, ha ott állnának ketten, mint két kuka...

A vidámparkos ötletre írtam ezt amúgy.

2012. nov. 17. 23:14
 7/11 anonim válasza:
Vidámpark, télen? :-O
2012. nov. 17. 23:44
 8/11 anonim ***** válasza:

[link]

Ezt csak csöndben jegyezném meg, ennyit a vidámparkról.

2012. nov. 17. 23:46
 9/11 A kérdező kommentje:

Elég visszahúzódó, ezért a szótlansága. Nemigen szereti a viccet, egyszer sem láttam eddig mosolyogni. Ezért nehéz, mert humoros embernek tartom magam. Eléggé elhanyagolja az öltözködését, de a fülbevalónak utánanézek! :)

Köszi a válaszokat, a könyv is nagyon jó ötlet, sőt, a színházjegy is! :)

A vidámparkos ötlettel annyi a bajom, hogy semmi őrültségben sincs benn, gondolom, abban sem lenne, meg amit a többiek is írtak, tél van. :)

2012. nov. 18. 00:37
 10/11 anonim válasza:

itt vehetsz neki kreatív kupont:

www.hathinta.hu

lehet, hogy szeret elmélyülten alkotni, azt lehet csendben csinálni:)

2012. nov. 18. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!