Milyen ajándékot vegyek?
Marad akkor a sablon csoki-bögre-plüss kombó.
Bár a fülcsi jó ötlet, ha hord olyat, esetleg egy szép toll. Vagy nézz körbe a bigyoshop.hu-n, csak találsz valami poénosat. Senki nem tud róla semmit?
Most lehet gonosznak nevezni, de nekem semmi kedvem nem lenne még iskolán kívül is egy ilyen személlyel lógni, akivel szeptember óta 2 értelmes mondatot nem bírtam beszélni. Nem lehet mindenki mindenkivel puszipajtás, ezt el kell fogadni, még kínosabban jönne ki az, ha ott állnának ketten, mint két kuka...
A vidámparkos ötletre írtam ezt amúgy.
Ezt csak csöndben jegyezném meg, ennyit a vidámparkról.
Elég visszahúzódó, ezért a szótlansága. Nemigen szereti a viccet, egyszer sem láttam eddig mosolyogni. Ezért nehéz, mert humoros embernek tartom magam. Eléggé elhanyagolja az öltözködését, de a fülbevalónak utánanézek! :)
Köszi a válaszokat, a könyv is nagyon jó ötlet, sőt, a színházjegy is! :)
A vidámparkos ötlettel annyi a bajom, hogy semmi őrültségben sincs benn, gondolom, abban sem lenne, meg amit a többiek is írtak, tél van. :)
itt vehetsz neki kreatív kupont:
www.hathinta.hu
lehet, hogy szeret elmélyülten alkotni, azt lehet csendben csinálni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!