Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » 16 éves fiúnak mit küldhetnék...

16 éves fiúnak mit küldhetnék Karácsonyra, ami apróság, de egyedi?

Figyelt kérdés
Egy szűk baráti körben (3 lány, 1 fiú) bevezettük, hogy mivel nem találkozhatunk egymással hamar, ezért küldözgetünk egymásnak borítékokban ajándékokat. Szülinapomra illatmintát és az egyik kedvenc nyakláncát kaptam a fiútól, és én is valami hasonlót szeretnék neki adni Karácsonyra, ami persze nem drága mulatság. Kicsit visszafogott, tehát nem iszik, nem cigizik, meg semmi ilyen... nagyon szereti a koreai zenéket, ezért legelőször egy olyan karkötőre gondoltam, amibe a kedvencének a neve van beleírva, bár nem vagyok tehetséges az ilyenekben. :) Esetleg tudnátok valamilyen tanácsot adni? 13/L

2012. nov. 16. 23:57
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Mivel holnap megyek az Aréna Plázába, nagy valószínűséggel szét fogok ott is nézelődni. :)
2012. nov. 17. 17:41
 12/15 anonim ***** válasza:
Juj!! Jut eszembe, pólóra, párnahuzatra fényképészüzletekben nyomtatnak képet!!:) Vagy naptárt is szoktak csinálni saját képekből
2012. nov. 17. 17:42
 13/15 A kérdező kommentje:
Lent a városban is van ilyen üzlet, bár tudtommal elég drága ott minden. :(
2012. nov. 17. 17:46
 14/15 anonim válasza:

Nem csak a kinti postaládába lehet ám dobni a cuccost!!!

Szépen be dzsasszolsz a postára és beadod....amúgy 500g-ig levélnek számít és a postásbácsi kiviszi :)

2012. nov. 18. 22:42
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

-CD

-DVD

-Mókás férfi tanga

-Karkötő(akár te is csinálhatsz neki)

-Egyszerű kispárnahuzatba belehímezed a nevét. Vagy rajzolsz neki rá valami állatkát alkoholos filcekkel.

-Szép telefon tok

-Valami kulcstartó, amiről eszetekbe jut egy közösemléketek.

-Picike elefánt szobor aminek felfelé áll az ormánya. (Úgy tartja a legenda, hogy ha ilyen elefántokból összegyűjt valaki 7db-ot, úgy, h mind a 7-et kapja, akkor az illető szerencsés lesz. Írd le neki egy papírra. Tedd az elefánt mellé és így 7 alkalomra van neki ajándékod.)

Az A4-es boriték dolog meg úgy működik, hogy bemész a postára, (visued az ajikat is) kész egy A4-es bélelt borítékot. Belepakolsz, ráírod a címet, kifizeted a bélyeget és 3 napon belül megkapja.

2012. dec. 12. 02:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!