16 éves fiúnak mit küldhetnék Karácsonyra, ami apróság, de egyedi?
Figyelt kérdés
Egy szűk baráti körben (3 lány, 1 fiú) bevezettük, hogy mivel nem találkozhatunk egymással hamar, ezért küldözgetünk egymásnak borítékokban ajándékokat. Szülinapomra illatmintát és az egyik kedvenc nyakláncát kaptam a fiútól, és én is valami hasonlót szeretnék neki adni Karácsonyra, ami persze nem drága mulatság. Kicsit visszafogott, tehát nem iszik, nem cigizik, meg semmi ilyen... nagyon szereti a koreai zenéket, ezért legelőször egy olyan karkötőre gondoltam, amibe a kedvencének a neve van beleírva, bár nem vagyok tehetséges az ilyenekben. :) Esetleg tudnátok valamilyen tanácsot adni? 13/L2012. nov. 16. 23:57
2/15 anonim válasza:
Kedvenc együttesével pólót, karkötőt?
3/15 A kérdező kommentje:
Első: Ez mi akar lenni? Valami konnektoros dolog?
Második: Nem tudom, hogy egy olyan mennyibe kerül mostanában, bár attól is függ, hogyan csináltatnám. Ráadásul a borítékba hogyan férne bele? :)
2012. nov. 17. 17:22
4/15 anonim válasza:
Küldjél neki számot a kedvenc rádióadóján:D Csak az mondjuk nem garantált, hogy leadják:S
6/15 A kérdező kommentje:
Nem szokott rádiót hallgatni. :(
2012. nov. 17. 17:31
7/15 anonim válasza:
Ja de amúgy a pólós dologhoz:) Van A/4-es boríték is!:)
8/15 A kérdező kommentje:
Igaz, de azt postán kell feladni?
2012. nov. 17. 17:37
9/15 anonim válasza:
Hát gondolom:D Amúgy egyik énekesnek most sasoltam a honlapját, egy ilyen póló 3000 Ft körül van:S Akkor ilyen virág-ajándék boltban vannak azok a kis bölcsességes táblácskák, toll a nevével, bögre, kulcstartó, plüssfigura:))
10/15 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem, mert az itteni ABC mellett van olyan postaláda, amibe ugye bele lehet dobni a borítékokat. Oda belefér a A4-es is vagy nem? Most így nem emlékszem, hogy milyen a mérete, ahova bele lehet dobni. :)
2012. nov. 17. 17:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!