Van valami fajta saját készítésű jó ajándékötletetek?
2 éve vagyok együtt a barátnőmmel, vannak szép közös pillanatok a múltunkban, és közeleg a születésnapja/karácsony. tőle mindig valamilyen saját készítésű ajándékot kapok. gondolom ezt tőlem is többre értékelné minthogy veszek neki egy fehérneműt, vagy ilyesmi.
szóval valamilyen szívhez szóló ajándékötletet várok. én saját készítésű fotóalbumra gondoltam, de azért megkérdezem hátha van jobb ötlete is valakinek. szóval? :D
ha bp-i vagy itt tudsz neki saját kezűleg pólóra, pulcsira mintát festeni. nagyon jópofa és tényleg egyedi
www.hathinta.hu
Csinálhatsz kapcsolatdobozt!
Pár tárgyat beleteszel egy dobozba (ami valamilyen szinten "jellemzi" a kapcsolatotokat) és egy papírra mellé leírod a jelentésüket!
pl.: lakat:a titkok megtartása
borospohár: közös vacsorák emlékére
stb...
ebből a számodra legdrágább emlékeket :)
A párom nagyon szereti ha masszírozom őt, így én egy ajándéknak ezt adtam: egy kicsi díszes dobozba raktam lapokat, amikre színes filcekkel felírtam ilyeneket: 5 perc hát, 5 perc talp... stb.
Volt egy extra jegy:) is ami 8 perc hát, 8 perc talp maszírt takart, plusz 2 percet amit ő választ, hogy melyik testrészét masszírozzam! A lapokat akkor váltotta be nálam amikor szerette volna:)
Lehet, hogy így picit hülye ötletnek tűnik, de az aki szereti ha maszírozzák, az fog neki örülni!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!