Milyen ajándkékkal lepitek meg a családotokat?
Figyelt kérdés
2012. nov. 10. 14:24
1/3 anonim válasza:
Faternak egy bakancsot, anyának valami ruhát, mamámnak egy könyvet, a kedvenc írójától. (anya ajándékát nővéremmel felesbe vesszük meg, fater és mamám ajándékába, anya is beszáll) És nővéremnek is egy könyvet veszek.
2/3 anonim válasza:
nyá nem tudom még ! mivel csupa nő családban élek,mindig ruhát adunk egymásnak mert azt mindig tudjuk használni.
Én lehet idén anyukámnak valami ékszert vagy hasznos tárgyat veszek,vagy valami jegyet egy előadásra. A testvéremnek is valami hasznos tárgy kellene mert ruhája sok van már..
3/3 anonim válasza:
én mindíg valamit készítek nekik
például előző karácsonyra anyunak szináltam egy fülbevalót, a nővéremnak meg horgoltam egy nagy tarisznyát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!