Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Szerintetek mit kérjek Karácso...

Szerintetek mit kérjek Karácsonyra? 15/L

Figyelt kérdés

Olyan Karácsony hangulatom van, hogy már most is ezen gondolkodom. Ráadásul anyáék is kérdik , hogy mit kérek.

Eddig 1 jó ötletem van, amit biztosan kérek: egy nyaklánc a nevemmel. Ilyen [link] de azért még kéne valami. ( Ruhát nem akarok, az van bőven,TV, Netbook, Wii, Elektromos kandalló, Bútor, Hajvasaló, Hajgöndörítő, Hajszárító,Körömlakk, Smink, Parfüm, Ékszer már van, [nem azért írtam, h menőzzek, hanem ,hogy azokat ne írjátok] valami más kell) a szobám letisztult, halványlilás, csajos, olyan barbie típus vagyok (nem olyan kis "cuksi-muksi plázacicca", hanem normális. Szval utálom a rock-ot, hip-hop ot ilyesmit. Még talán fényképezőre gondoltam, de minden évben elég drága ajándékokat kapok, ezért most inkább több kicsit szeretnék.

2012. nov. 9. 15:07
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
jaj bocsi megnéztem az árakat, azt hittem, hogy sokkal drágább, de én mondjuk jobban szeretem a sima, hagyományos könyveket :D de már megvan, hogy mit kérek! :DD
2012. nov. 9. 20:50
 22/31 anonim válasza:
na és mit?:)
2012. nov. 11. 22:10
 23/31 anonim válasza:
39%

Szia. Azt azért nem kéne szerintem kihangsúlyozni,hogy drága ajándékot kapsz stb..! Az emberek jelentős részének ennivalóra sem telik,és a számlabefizetéssel bajlódnak. Én karácsonyra maximum kapok egy Wii játékot(Mario Kart) esetleg ha nagyon jól megy,akkor kettőt,pedig milyen jó lenne ez meg az,meg amaz,de én megbecsülök mindent!

De ha nektek jól megy,akkor kívánom,hogy kapd meg karácsonyra,azt amit a legjobban szeretnél,én nem tudok tanácsot adni,de leszerettem volna írni a véleményem. :) :)

2012. nov. 12. 12:25
 24/31 A kérdező kommentje:

kedves utolsó: mi sem vagyunk gazdagok, és most az elektronikai cuccokból ne a legdrágább apple-t képzeld el. manapság a legtöbb tininek van saját gépe és tv-je :D nem menőzésből írtam, de tényleg, nem szoktam felvágni ezekkel, pontosan azért mert tudom, hogy milyenek egyes emberek (nem rád gondolok). Tudom, hogy mindent megkaptam, amit szerettem volna, de ehhez lehet, hogy az is hozzájátszott ,hogy átlagoan 4,7-es átlagom van, jól viselkedem, nem járok bulizni stb. De mostmár én is úgy gondolom, h le kell állnom, hiszen a karácsonynak tényleg nem az ajándék a lényege... (csak egy kicsit:D) ezért idén kis ajándékokból állítottam öszze egy listát, hogy abból válasszanak anyáék mert elegem van abból ,hogy mindig tudom, hogy mit fogok kapni ... :/

így lealább anyának is könyebb választani és mégis valamilyen szinten meglepi lesz ,hgy mit vett :D

1.nyaklánc a nevemmel 2.Agatha könyvek 3.3Deiffel torony puzzle 4.ékszertartó baba 5.parfűm 6.hullámos gyertyák (imádok a szobámat dekorálni) 7.asztali porszívó 8. digitális kijelzős elektromos fogkefe 8. beépített LED es világítás a szobámba (3 db lámpa az ágyam fölé) 10. az egyik falam átfestése padlizsán színűre :D szerintem ezek nem olyan vészesek :D

2012. nov. 12. 16:15
 25/31 anonim ***** válasza:
Figyelj!Inkább azon gondolkodj hogy a családodnak mit adsz!Kérjk pénzt max kapsz 5000ft abból mindenkinek tudsz venni ajit és vagy 500ft megmarad abból veszel egy nyakláncot és kész!
2012. nov. 12. 17:12
 26/31 A kérdező kommentje:
ezen a kérdésen, hogy mit vegyek a többieknek már rég túl vagyok! papámnak nyakkendőt, mamámnak testápolót tusürdővel, anyának valami dekoráció cuccot, apának meg talán parfümöt fogok venni vagy még nem tudom pontosan :)tesómnak meg valami kézműveset szerintem
2012. nov. 12. 17:32
 27/31 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Köszönöm viszont válaszod,tényleg egy rendes lány lehetsz,ezt azért mondom,mert nagyon kulturáltan,és szépen fogalmaztál,meg amiket írtál. :)

Legyen szép boldog karid :)

2012. nov. 12. 17:44
 28/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves utolsó :-D nem szeretek veszekedni ,mert semmi értelme :-)
2012. nov. 12. 20:11
 29/31 S@jtfül válasza:

Szerintem egyáltalán nem volt ez beképzelt leírás, csak azt soroltad fel, amid már van, hogy azt ne írjuk. Jogos.

Mondjuk lehetne kiegészítőket, vagy esetleg könyvet (bár csak ha szeretsz olvasni), CD-ket, DVD-ket, valamilyen utalványt (mondjuk a kedvenc boltodba...), telefon tok...és kifogytam az ötletekből :D

Szerintem a nyaklánc jó választás! ;)

2012. nov. 17. 18:01
 30/31 anonim válasza:
Én Karácsonya gyakran kérek tábort ( mármint, hogy engedjenek el egy táborba, amit ők állnak ). Tárgyakra úgy látom nincs szükséged, táborokban meg egy csomó új embert ismerhedsz meg. :)
2012. dec. 15. 21:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!