Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Szerintetek mit kérjek Karácso...

Szerintetek mit kérjek Karácsonyra? 15/L

Figyelt kérdés

Olyan Karácsony hangulatom van, hogy már most is ezen gondolkodom. Ráadásul anyáék is kérdik , hogy mit kérek.

Eddig 1 jó ötletem van, amit biztosan kérek: egy nyaklánc a nevemmel. Ilyen [link] de azért még kéne valami. ( Ruhát nem akarok, az van bőven,TV, Netbook, Wii, Elektromos kandalló, Bútor, Hajvasaló, Hajgöndörítő, Hajszárító,Körömlakk, Smink, Parfüm, Ékszer már van, [nem azért írtam, h menőzzek, hanem ,hogy azokat ne írjátok] valami más kell) a szobám letisztult, halványlilás, csajos, olyan barbie típus vagyok (nem olyan kis "cuksi-muksi plázacicca", hanem normális. Szval utálom a rock-ot, hip-hop ot ilyesmit. Még talán fényképezőre gondoltam, de minden évben elég drága ajándékokat kapok, ezért most inkább több kicsit szeretnék.

2012. nov. 9. 15:07
1 2 3 4
 11/31 anonim válasza:
36%
...egy kis szerénységet!
2012. nov. 9. 16:22
 12/31 A kérdező kommentje:
köszönöm a rendes válaszokat! :)azt már kigondoltam ,hogy anyáéknak mit veszek, szoktam venni, imádok vásárolni másoknak. Olyan jó érzés és izgalmas amikor kibontják az ajándékot, szval nem vagyok önző. Sokat szoktam olvasni, mot h mondod jó ötletet adtál! a nyelvtanfolyqamról annyit, hogy emelt szinten tanultam angolt, most meg német kéttanos osztályba járok úgyhogy nem vágyom még egy nyelvre :D
2012. nov. 9. 16:23
 13/31 anonim ***** válasza:
86%

Egy utazás?

Pl. Bécsbe a karácsonyi vásárra, ott aztán van karácsonyi hangulat, ráadásul a szüleid is kapják nem csak te:D

2012. nov. 9. 16:25
 14/31 A kérdező kommentje:
7.válaszoló: igen én is imádom az állatokat! :D jövő nyáron megyek is önkéntesnek a menhelyre!! :DD anyának mondtam, hha van fölös takaró vagy vmi adjuk oda :D
2012. nov. 9. 16:26
 15/31 A kérdező kommentje:
utazás? nem is rossz ötlet! a karácsonyi vásárra már rég ki akarok jutni! Köszi :D
2012. nov. 9. 16:29
 16/31 anonim ***** válasza:
81%
Nincsmit, örülök hogy tetszik az ötlet:D
2012. nov. 9. 16:49
 17/31 anonim ***** válasza:
94%

Úgy látom tárgyi dolgokra nem igazán van szükséged.

Esetleg jegy egy kulturált koncertre, színházbérlet, kondibérlet, vagy egy egyszerű ajándékutalvány, amit levásárolhatsz, ha már tudod mit szeretnél, stb.

2012. nov. 9. 17:47
 18/31 anonim válasza:
64%
Egy e-book olvasó csodálatos ajándék... nekem is van, imádom! (Monitorról nem lehet olyan jól és sokáig olvasni, mint erről.)
2012. nov. 9. 18:16
 19/31 anonim ***** válasza:
68%

Amiket én esetleg kérnék a helyedben:

- e-book olvasó

- könyv

- DVD

- színházjegy

- mozijegy

- családi program, pl. tényleg Bécs, vagy ilyesmi

2012. nov. 9. 18:38
 20/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a rendes válaszokat! :-D. Az e-book túl drága sajnos:-(
2012. nov. 9. 18:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!