Szerintetek mit kérjek Karácsonyra? 15/L
Olyan Karácsony hangulatom van, hogy már most is ezen gondolkodom. Ráadásul anyáék is kérdik , hogy mit kérek.
Eddig 1 jó ötletem van, amit biztosan kérek: egy nyaklánc a nevemmel. Ilyen [link] de azért még kéne valami. ( Ruhát nem akarok, az van bőven,TV, Netbook, Wii, Elektromos kandalló, Bútor, Hajvasaló, Hajgöndörítő, Hajszárító,Körömlakk, Smink, Parfüm, Ékszer már van, [nem azért írtam, h menőzzek, hanem ,hogy azokat ne írjátok] valami más kell) a szobám letisztult, halványlilás, csajos, olyan barbie típus vagyok (nem olyan kis "cuksi-muksi plázacicca", hanem normális. Szval utálom a rock-ot, hip-hop ot ilyesmit. Még talán fényképezőre gondoltam, de minden évben elég drága ajándékokat kapok, ezért most inkább több kicsit szeretnék.
Egy utazás?
Pl. Bécsbe a karácsonyi vásárra, ott aztán van karácsonyi hangulat, ráadásul a szüleid is kapják nem csak te:D
Úgy látom tárgyi dolgokra nem igazán van szükséged.
Esetleg jegy egy kulturált koncertre, színházbérlet, kondibérlet, vagy egy egyszerű ajándékutalvány, amit levásárolhatsz, ha már tudod mit szeretnél, stb.
Amiket én esetleg kérnék a helyedben:
- e-book olvasó
- könyv
- DVD
- színházjegy
- mozijegy
- családi program, pl. tényleg Bécs, vagy ilyesmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!