Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Szerintetek mit kérjek Karácso...

Szerintetek mit kérjek Karácsonyra? 15/L

Figyelt kérdés

Olyan Karácsony hangulatom van, hogy már most is ezen gondolkodom. Ráadásul anyáék is kérdik , hogy mit kérek.

Eddig 1 jó ötletem van, amit biztosan kérek: egy nyaklánc a nevemmel. Ilyen [link] de azért még kéne valami. ( Ruhát nem akarok, az van bőven,TV, Netbook, Wii, Elektromos kandalló, Bútor, Hajvasaló, Hajgöndörítő, Hajszárító,Körömlakk, Smink, Parfüm, Ékszer már van, [nem azért írtam, h menőzzek, hanem ,hogy azokat ne írjátok] valami más kell) a szobám letisztult, halványlilás, csajos, olyan barbie típus vagyok (nem olyan kis "cuksi-muksi plázacicca", hanem normális. Szval utálom a rock-ot, hip-hop ot ilyesmit. Még talán fényképezőre gondoltam, de minden évben elég drága ajándékokat kapok, ezért most inkább több kicsit szeretnék.

2012. nov. 9. 15:07
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
42%
Mindened meg van!Örülj neki másnak nincs meg mindene ami neked sőt még hasonló se a nyakláncot vond vissza kérj egy telo tartót és kész!Más örülne 200000 ft holmimnak sőt más még egyezresnek is örülne de ne legyél ilyen beképzelt
2012. nov. 9. 15:24
 2/31 anonim ***** válasza:
33%
Beképzelt!
2012. nov. 9. 15:24
 3/31 anonim ***** válasza:
41%
HUHH DE BEKÉPZELTEK VANNAK MINDENÜK MEG VAN ÉS CSAK AJÁNDÉK!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. nov. 9. 15:25
 4/31 A kérdező kommentje:
nem vagyok beképzel, ezeket az ajándékokat 10 év alatt gyűjtöttem össze!! ne higgyétek azt ,hogy csak úgy hopp, lepotyogtak az égből!!
2012. nov. 9. 15:30
 5/31 A kérdező kommentje:

miért vonjam vissza a nyakláncot? o.O

különben is, normális válaszokat is írhatnátok!

ha így álltok az élethez, akkor meg fogtok pusztulni az irigységtől. És légyszíves ne írjatok sértő válaszokat! nem vagyok se gazdag, se beképzelt, nincs apple cuccom, (bár semmi pénzért nem is kéne) TV ért is nemtudom hány évet könyörögtem, jól tanulok, nem bulizok, nem iszok alkoholt ahogy a mai korombeli lányok, nem sminkelem agyon magam, a barbie típus ne szó szerint értsétek

2012. nov. 9. 15:35
 6/31 anonim válasza:
80%
Szerintem nem azon kéne gondolkodnni hogy mit kérj hanem hogy mit adj a szüleidnek(vagy ha van tesód neki)karácsonyra!!!!!!!
2012. nov. 9. 15:43
 7/31 anonim válasza:
82%

Szia. Szerintem nem vagy beképzelt!

Na, de térjünk rá a kérdésedre. Szóval ha tényleg ennyi mindened van, akkor a nyakláncon kívül ne kérj magadnak semmit. Ha nekem ennyi mindenem lenne annyit kérnék a szüleimtől, hogy a szülinapomra szánt összeget egy árvaháznak, menhelynek, vagy a vöröskeresztnek adományozza, mert imádom az állatokat és a gyerekeket, ezért szívesen segítek rajtuk. Gondolj bele mennyi mindent kaptál és még csak 15 éves vagy, itt az ideje, hogy te tegyél valami jót másokkal!

2012. nov. 9. 15:50
 8/31 anonim ***** válasza:
74%

Talán ismeritek a kérdezőt? :) Gondolom nektek sincs tv-tek, gépetek, bútoraitok, piperecuccaitok..

Ha a kérdező helyében lennék, akkor valamilyen hangszert vagy könyveket kérnék. :)

2012. nov. 9. 16:02
 9/31 anonim ***** válasza:
66%
Most hiába mondjátok neki, hogy beképzelt, a szülei vették neki, ott lesz a bibi. Kérjél egy könyvet mert látom az még nincs, de lehetőleg az afrikai népekről szóljon.
2012. nov. 9. 16:14
 10/31 anonim ***** válasza:
76%
Egy nyelvtanfolyam?
2012. nov. 9. 16:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!