Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mitt kérjek karácsonyra?

Mitt kérjek karácsonyra?

Figyelt kérdés
új telefont ,most kaptam nemrég egy Sony xperia arc S-t ,vagy inkább egy uj laptopott ,játek fugo vagyok de van 2laptopom ,vagy inkább egy ps vitát vagy 3ds,vagy akor ps3-jatékokatt ,nemtudok donteni

2012. nov. 1. 19:28
1 2
 1/19 anonim válasza:
Hát te tudod mire van szükséged, de ha ilyen játék függő vagy. Akkor egy x box kinect és akkor még mozogsz is valamit, nem csak a gép előtt ülsz.
2012. nov. 1. 19:32
 2/19 anonim válasza:
Minek annyi laptop? Kérj pc-re játékot.
2012. nov. 1. 19:33
 3/19 anonim ***** válasza:
Egy futòpadot, vagy egy ugrálókötelet,sokkal jobban fogsz járni. Ha én kérném az ajándékomat,akkor már nem is örülnék, mert tudom,hogy mit kapok. Kütyüket nem kell mindig venni.
2012. nov. 1. 19:35
 4/19 anonim ***** válasza:
Helyesírási szótárt.
2012. nov. 1. 19:37
 5/19 A kérdező kommentje:
Nem úgy értettem hogy egész nap gép elott ,ulok ,járok tornázni,futni + meg úszni is
2012. nov. 1. 19:42
 6/19 anonim ***** válasza:
Azt csak te tudod, hogy mire van a legjobban szükséged!
2012. nov. 1. 19:53
 7/19 anonim ***** válasza:
Mit szeretsz? Ha szeretsz fotózni akk fényképezőgép, ilyesmi. Mond el mi a hobbid, mi érdekel, így jobban tudunk segíteni.
2012. nov. 1. 19:57
 8/19 anonim ***** válasza:

Nekem saját gépem sincs, az egyik laptopod nekem adhatod :D

Viccet félre téve szerintem lehet nem kellene felesleges kütyükre költened... Biztos kell egy harmadik laptop vagy egy második okostelefon? Inkább tedd félre az árát, és lehet később összegyűlik egy nagyobb dologra (én lakás előtakarékosságit nyitnék)

2012. nov. 1. 20:00
 9/19 A kérdező kommentje:
Valami szórakoztató készulékett szeretnék
2012. nov. 1. 20:01
 10/19 anonim válasza:
Szerintem csak szeretetet! A többit úgyis megkapod máskor
2012. nov. 1. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!