Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit kérjek karácsonyra?

Mit kérjek karácsonyra?

Figyelt kérdés
Van pár ötletem, de szerintem a korombeli lányok már nem ilyen ajándékokat kérnek. Tetszenek az építőjátékok, mint a java 4 XD, meg ami még tetszik, az a tablet, csak sokan írják, hogy az olcsóbbak semmire se jók, mert csak ott lehet vele netezni, ahol van wifi.. Mit lehet csinálni vele és megéri olcsót venni? Hogyan lehet vele netezni, és a neten kívül még milyen alkalmazások vannak rajta?
2012. nov. 1. 17:29
 1/8 anonim ***** válasza:
amiket leírtál,az bocsi,de én tök feleslegesnek tartom,ennyi pénzért,mint a tablet és társai már inkább eljárnék sportolni,vagy értelmes ajándékot kérnék
2012. nov. 1. 17:45
 2/8 anonim válasza:
Ezt csak te tudhatod. Te tudod mire van szükséged igazán.
2012. nov. 1. 17:51
 3/8 anonim válasza:
Attól függ hány éves vagy. De teljesen igaza írtak előtt, csak te tudod, hogy mire van szükséged.
2012. nov. 1. 19:17
 4/8 A kérdező kommentje:
14 vagyok, de nem tudom, hogy mi az amire szükségem van és meg is kaphatom.
2012. nov. 1. 19:49
 5/8 A kérdező kommentje:
Ja és akkor írnátok olyan dolgokat, amik szerintetek hasznosak? Könyvem rengeteg van, és azt úgyis fogok kapni egy csomót.
2012. nov. 1. 19:55
 6/8 anonim ***** válasza:
jelentkezz be tanfolyamra
2012. nov. 1. 19:57
 7/8 anonim ***** válasza:

bicikli,jogsi,szobafestés,

zongora(óra),háziállat :D mittudom én minek örülnél

2012. nov. 2. 12:41
 8/8 A kérdező kommentje:
Biciklim van, meg háziállatom is 5, zongorázni nem enged apukám, jogsi 14 évesen? és hamarosan elköltözünk, szóval tök felesleges a szobafestés.
2012. nov. 2. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!