Tudnátok ötleteket adni Karácsonyi ajándékra?
Figyelt kérdés
Unokatesóimnak (akik között van 11,10,6,3 éves)szeretnénk venni Karácsonyra ajándékot. Csak az a probléma, hogy játékot nem kéne venni, mert már nagyon sok van. Bármilyen ötletért hálás lennék. :)2012. okt. 31. 10:09
1/4 anonim válasza:
Könyv, puzzle, mesefilm. A legidősebbnek akár egy PC játék is belefér.
2/4 anonim válasza:
Igen, a mese az jó :D... Hmm.. Kinder tojás? XD könyv?
3/4 anonim válasza:
Mintás törölköző(pl: ha szeretik a focit, akkor a kedvenc focicsapatukkal, vagy mesefigurás,kedvenc énekes, banda ) ha lány, akkor szerintem örülne valamiylen aranyso táskának, pénztárcának, vagy hátizsáknak.( több helyen Győrben, Budapesten Claires nevű boltban, szerintem nagyon aranyos dolgokat esetleg bizsu ékszereket lehet kapni. Lányok mostanában szeretnek fülmelegítőt hordani, a Claires boltban lehet kapni olyat is, állatos mindenféle mintában. Vagy fiúknak.lányoknak egyarárt szerintem lehet adni, valamiylen olyan foglalkoztatós játékot ami kreativitáshoz köthető! :D
4/4 anonim válasza:
itt egyedi tervezésű kézzel festett pólókat rendelhetsz (pl. megmondod, hogy mi ovis jele, érdeklődési körük és egyedi tervezésű mintát kapsz a pólóra, pulcsira); ha van kedved, akkor a foglalkozásokon a mintát te magad is elkészítheted:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!