Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Vettetek már fel kölcsönt...

Vettetek már fel kölcsönt karácsonyi ajándékra?

Figyelt kérdés
Megérte?
2010. dec. 16. 10:16
 1/3 anonim ***** válasza:
66%

Nem kölcsönt, hanem áruhitelt és igen, megérte.

0% THM akció volt és így nem egyben fizettem ki a 179 ezret, hanem 10 hónap alatt.

Pedig pénzzel mentem be az üzletbe, de ott rábeszéltek erre a konstrukcióra. :) A pénz pedig megmaradt másra.

2010. dec. 16. 10:22
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem. A szüleim szoktak 0%-os thm-mel venni dolgokat, persze, az teljesen jó, mert ugyanazt fizeted ki, de mégsem kell egyszerre. De azért kölcsönt felvenni, adósságba verni magam, hogy ajándékot vegyek.. ha nincs pénzem, akkor csak valami jelképes ajándékot adok.
2010. dec. 16. 11:06
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Azért kérdeztem mert nem volt együtt az összes pénz arra az ajándékra amit szerettem volna venni a kislányomnak és a párom mondta ,hogy amit nem tudunk most fizetni azt fizessük részletekben mert lehet.Szerintem nem szoktak ilyet csinálni az emberek és az, hogy csak 2en válaszoltak asszem engem igazolt.

2010. dec. 22. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!