Tanacsokat kerek karacsonyi ajandekra!?
Van egy srac aki jobaratom, aki mindig barmiben segit es szeretnek venni neki valamit karacsonyra csak az a gond h nincs semmi oltetem. Segitenetek? A srac "szingli", 28 eves, epiteszmernok....es ha meg szukseges infokra kerdezzetek es valaszolok.
Koszonom
Az előzővel egyetértek, de nem kész makettet adnék, hanem összerakhatót! Ha már úgyis építész..:D
Vagy vehetsz neki ezzel kapcsolatban bármit (vmi vicceset), ami azt vetíti előre, milyen híres/sikeres építész lesz egyszer:D (pl emléktábla az első kontinentális metro főépítészének..:)
Szerintem alkoholt venni tipizálás..
Nekem is van építészmérnök barátom, és még soha, senkitől nem kapott ilyesmit, mivel a maketteket általában gyerekesnek, röhejesnek tartják, és inkább a bohókásabb típus képes tényleg örülni neki. soha még csak meg sem fordult az ismerőseim fejében az ötlet szerintem.. Ez inkább egy vicces ajándék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!