Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » 12 éves kislány szülei! Ti...

12 éves kislány szülei! Ti mit vesztek karácsonyra?

Figyelt kérdés

#karácsonyi ajándék #12 éves kislány
2012. okt. 24. 20:09
1 2
 11/16 anonim válasza:
Én a 12 evesen karacsonyra egy eper illatu parfumot kaptam meg egy hihetetlenul puha orias parnat amit meg ma is hasznalok, es nagyon orultem neki(:
2012. okt. 26. 16:04
 12/16 anonim ***** válasza:
Az én húgom is 12 éves. Én egy szilikonos karórát vettem neki. Most ez a suliban az új mániájuk, már fél éve mondogatja, hogy ezt szeretne. Meg pár körömlakkot. A barátnőivel imádják festeni a körmüket. Amit anyukám még nem nagyon preferál, ezért vettem neki én, a nővérkéje. :)
2012. okt. 27. 09:41
 13/16 anonim ***** válasza:
én ajánlom a Szent johanna gimi című könyvet. Magyar az író, és nagyon jó!!parfüm, ruha,
2012. nov. 7. 19:59
 14/16 anonim ***** válasza:
One billion női parfüm. Ennek minden lány örül. Nem tudom mennyiért akarsz vásárolni, de egy 10-est a legkisebb parfümre is rá kell áldoznod, mert ez most igen híres parfüm.
2012. nov. 13. 23:02
 15/16 anonim válasza:

Elfelejtettem írni de végül mitt vettél neki?

Ha szabad kérdeznem?

2013. jan. 3. 21:30
 16/16 A kérdező kommentje:
Ajándékutalványt,mert nem akartam mellényúlni meg egy kis édességet.
2013. jan. 19. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!