Mit lehet venni egy egyéves kislánynak karácsonyra?
Van egy tesója, úgyhogy pl: formabedobó, lego primo, leporelló(k), labda, zenélő golyópálya, babakocsi+baba már van. Tanulókutyust, tanulószéket meg hasonlókat pedig nem szeretnék...
Lenne esetleg valakinek valami eredeti ötlete?
Köszönöm előre is!
tanulószék meg ilyeneket szerintem is már nem annyira kötné le, de a kutya igen.
mi 3 hósan kaptunk egyet. kb 6 hósan kezdte el nyomkodni, vissza vissza tér, most is sokszor elökerül, de ez amiben biztos vagyok hogy szerintem még 8 évesen is fogja néha nyomkodni.
miért?
van egy unokahugom 4 és egy unokaöcsém 8 akik ha itt vannak szinte ölik egymást a kutyáért. imádják nyomkodni, és énekelni a dalokat a kutya után. lehet csak ök musicalisabb típusok, de pl kinézett az unokahugom egy dalt és addig nyomkodta azt míg meg nem tanulta.
Halilit babahangszerek (www.hanifa.hu).
Fakopáncs Autók a lejtőn [link] .
WOW Daisy autója [link]
Nekünk WOW utcaseprő autónk van, és imádja tologatni a lányom, ki-be pakolja a sofőrt. Nagyon bevált. :-)
Tanulókutyust megnyomkodtam a tescoban egyik nap én is, de nem győzött meg, mondjuk én alapból sem szeretem a géphangokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!