12 éves kislány szülei! Ti mit vesztek karácsonyra?
általában ruhákat szoktam Kapni karácsonyra vagy. pénzt mást nem. nagyon. tudnak kitalálni vagy meg még elötte megvesszük és utána megkapom karácsonyra.
remélem nem baj hogy 12/l...
Mi irant erdeklodik a lanyod?
Ha nem tudunk rola semmit, egyedi bogret, parnat, ekszereket, stb. tudok ajanlani.
szerintem a 12 éves kislány már annyira nem is az. Az unokahúgom pont ennyi és elkezdett kamaszodni. Szóval állatos társas már nem az igazi. mi tavaly monopolit vettünk neki és játszottunk is vele egy csomót.
Idén laminált padlót kért tőlünk. Elég kicsi a szobája úgyhogy kb 10 ezerből kijön. Volt hogy rexona tini dezodor csomagot vettünk. Érdekli már a parfüm is. Nyilván nem drágát mert mindenre elfújkodni jó az ezer forintos is. Tavaly a szüleitől érintős telefont kért( kb 20 ezer volt) Én eleinte hülyeségnek tartottam de nagyon vigyáz rá, és a játék a lényeg. Az egyik szülinapjára laptopot szeretett volna és használtan vettek neki egyet 25 ezerért ami ugye net nélkül nem az igazi. Csak a fényképeket tárolja rajta, felrakja , rendezgeti rajta a képeket.
első válaszolo vagyok
hát én nagyon szeretem az ékszereket (gyűrű,karkötő,nyaklánc) és a körömlakkokat. De ez én vagyok. a parfüm jó megoldás lenne. 12/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!