Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » 12 éves kislány szülei! Ti...

12 éves kislány szülei! Ti mit vesztek karácsonyra?

Figyelt kérdés

#karácsonyi ajándék #12 éves kislány
2012. okt. 24. 20:09
1 2
 1/16 anonim válasza:

általában ruhákat szoktam Kapni karácsonyra vagy. pénzt mást nem. nagyon. tudnak kitalálni vagy meg még elötte megvesszük és utána megkapom karácsonyra.

remélem nem baj hogy 12/l...

2012. okt. 24. 21:33
 2/16 anonim válasza:
javitás = remélem nem. baj. hogy irtam 12/l
2012. okt. 24. 21:35
 3/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Megkérdezhetném, hogy mi lenne az az ajándék amire vágysz?
2012. okt. 24. 22:07
 4/16 anonim ***** válasza:

Mi irant erdeklodik a lanyod?

Ha nem tudunk rola semmit, egyedi bogret, parnat, ekszereket, stb. tudok ajanlani.

2012. okt. 24. 23:32
 5/16 anonim ***** válasza:
Tessék játszani! Mi volna ha neked kellene gondoskodni a karácsonyi ajándékról? Mi nagyon sokszor sétáltunk az ünnepek előtt a városban és az feltünő ha hosszan figyel valamit,arra is jó,hogy lássa mit lehet kapni,milyen játékok vannak (a tévé reklámokban ajánlottak a legdrágábbak)!Oda kell figyelni mit kapott az osztálytársa vagy a barátja? Szeret közösségben vagy inkább egymaga játszani? Ha közösségi akkor lehet társasjátékokat ha magányos akkor egy ekkora gyereknek himzés,gyöngyfűzés vagy más kreatív meglepetések. Nálunk a bárszekrénybe tették a listát gyerekeim mit kérnek karácsonyra,de mindig vettem olyan ajándékot amit nem kértek,amit magam találtam ki éppen azért a meglepetés meglegyen!!
2012. okt. 25. 07:50
 6/16 anonim válasza:
Fauna állatos társas, ez 10 éves kortól van.
2012. okt. 25. 10:36
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

szerintem a 12 éves kislány már annyira nem is az. Az unokahúgom pont ennyi és elkezdett kamaszodni. Szóval állatos társas már nem az igazi. mi tavaly monopolit vettünk neki és játszottunk is vele egy csomót.

Idén laminált padlót kért tőlünk. Elég kicsi a szobája úgyhogy kb 10 ezerből kijön. Volt hogy rexona tini dezodor csomagot vettünk. Érdekli már a parfüm is. Nyilván nem drágát mert mindenre elfújkodni jó az ezer forintos is. Tavaly a szüleitől érintős telefont kért( kb 20 ezer volt) Én eleinte hülyeségnek tartottam de nagyon vigyáz rá, és a játék a lényeg. Az egyik szülinapjára laptopot szeretett volna és használtan vettek neki egyet 25 ezerért ami ugye net nélkül nem az igazi. Csak a fényképeket tárolja rajta, felrakja , rendezgeti rajta a képeket.

2012. okt. 25. 11:22
 8/16 anonim ***** válasza:
Én ezeket csak ötlet gyanánt írtam hogy mi érdekli az én unokahúgomat.
2012. okt. 25. 11:23
 9/16 A kérdező kommentje:
Nem az én kislányom, hanem a keresztlányom, és mivel én külföldön élek, így nem túl sokat találkozok vele, ezért nem tudom mit szeret. Megkérdeztem a szüleit, hogy mit vegyek, de csak ennyi választ kaptam: "hát mi se tudjuk, mit kéne". Ezért gondoltam hátha van itt valakinek egy jó ötlete. Olyan ajándékot szeretnék neki adni, aminek tényleg nagyon örül.
2012. okt. 25. 12:32
 10/16 anonim válasza:

első válaszolo vagyok

hát én nagyon szeretem az ékszereket (gyűrű,karkötő,nyaklánc) és a körömlakkokat. De ez én vagyok. a parfüm jó megoldás lenne. 12/l

2012. okt. 25. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!