Ki várja már a karácsonyt? :D
Már tavaly karácsony óta várom :) Jó,kicsit túlzás,de az komoly,hogy dec. 26-án már arra gondolok,hogy a francba,megint 363 napot kell várni a következőig.
Nagyon szeretem ezt az ünnepet,nekem ez az év "csúcspontja". Egész évben készülők rá. Tudom,sokaknak ez túlzás,de mindenkinek van olyan az életében,ami szeret,nem? Valaki az autókat szereti,valaki a motorokat,valaki kertészkedni szeret. Én a karácsonyt szeretem :) Persze nem azt a fajta karácsonyt,amivé az emberek tették ezt az ünnepet (rohanás,veszekedés,idegbaj), hanem azt a fajta karácsonyt,amivé én varázsolom.
elöször éljük túl a világ végét :D
na jó viccet félre téve énis várom már szeretem mikor felvan díszítve a fa, kint esik a hó, kandallóba( a kályha kandallóra gondolok) ég s tűz, kint meg nézem a filmeket :)
mamám mindig csinál sütiket, anyum finom kajákat :)
ÉN igen :D
Szeretem a havas tájat, a sötét reggeleket (6:30-kor megy a buszom)
Szeretem a hangulatos délutánokat.
Szeretem számolni a napokat vasárnap délután, sulikészülődés, tanulás helyett.
Szeretem az Adventet (O már csak 3 vasárnap, ó már csak kettő)
Szeretem az adventi időszakot, mert a Híradó teli
van ilyenekkel: 4 hét karácsonyig, nagy ajándékozás, roham, stb.
Szeretem a karácsonyi műsorokat.
Szeretem 24-e délelőtt a szaloncukorra az S alakú akasztót belerakni (végére egy kis sérülés az ujjakon, egy pár zacskó szaloncukor megevés XD)
Szeretek 24-e délután CS-zni, facebookozni XD
Szeretek 24-e este tv-t nézni és nézni a karácsonyi műsorokat
Szeretem a karácsonyi kajákat (bejgli, hal, rántott-sült hús, franciasali, 1000x fajta süti)
Szeretem amikor 26-án mindenki egyszerre jön (főleg, hogy most a tesómék 1-el többen lesznek :D)
Szeretem sajnálni anyut, mert ilyenkor rengeteg dolga van (sütni, főzni, takarítani). Azért a takarításban besegítek, a sütésnél meg csak kárt teszek (elszipózom a finom illatokat, megeszem a kaját XDD)
Szeretem a havas karácsonyt
Egyet nem szeretek, ha karácsonykor nem esik a hó, vagy nincs hó. Mert ez olyan mint a kakaó kakaópor nélkül, vagy a kocsi benzin nélkül.
Szal, ha karácsonykor kinézek az ablakon és nem látok havat, hanem napsütést vagy esőt, akkor bennem egy világ omlik össze.
NAGYON VÁROM A KARIT!!!, de főleg November végén fogom várni.
F/17
Szeretem a karácsonyfában gyönyörködni esténként
Nem szeretem Karácsony 26-a estéjét, mert megint várhatok 1 évet karácsonyig egy kicsit ilyenkor szomorú és depis vagyok. Na meg elgondolkozom az idei karácsonyon.
Nem szeretem a Karácsony-Szilveszter közötti időszakot
Nem szeretem ha karácsony előtt esik 2 méter hó, karácsonyra elolvad, karácsony után megint elkezd esni.
Ezek kimaradtak :D
(előző voltam)
én nemértem mért kell olyanokar irni h szarok rá kultúráltabb véleményt is lehet mondani vagy ne is mondj!!
Amm én is várom mert láthatom az egész családomat karácsonykor :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!