Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Ki várja már a karácsonyt? :D

Ki várja már a karácsonyt? :D

Figyelt kérdés
én nagyon :)

2012. szept. 16. 00:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Én nagyon, az a kedvenc ünnepem az évben. Ahogy a nyár véget ér, várom a karácsonyt:) Már msot tervezgetem az ajándékokat, dekorációt, satöbbi. Remélem, nem fogok befásulni soha, és karácsonyellenes rémséggé változni>.<
2012. szept. 16. 13:30
 12/20 anonim ***** válasza:

Már tavaly karácsony óta várom :) Jó,kicsit túlzás,de az komoly,hogy dec. 26-án már arra gondolok,hogy a francba,megint 363 napot kell várni a következőig.

Nagyon szeretem ezt az ünnepet,nekem ez az év "csúcspontja". Egész évben készülők rá. Tudom,sokaknak ez túlzás,de mindenkinek van olyan az életében,ami szeret,nem? Valaki az autókat szereti,valaki a motorokat,valaki kertészkedni szeret. Én a karácsonyt szeretem :) Persze nem azt a fajta karácsonyt,amivé az emberek tették ezt az ünnepet (rohanás,veszekedés,idegbaj), hanem azt a fajta karácsonyt,amivé én varázsolom.

2012. szept. 16. 13:51
 13/20 anonim ***** válasza:
10. válaszolónak. Ezt én sem szeretem, rádásul pl. mikulást már dec elején sem lehet kapni- Legalábbis felénk volt, hogy semmi mikus cucc nem volt néhány nappal előtte...
2012. szept. 16. 13:56
 14/20 anonim válasza:
Én nagyon várom :) 16 éves létemre sajnos már nem olyan nagy varázslat, de 3 éves unokatestvéremet mindig meglepjük valamivel, és olyan jó azt látni, hogy milyen boldog :) Persze én is várom a családi ebédeket és az ajándékozást, mondjuk én pénzt szoktam kérni, és utána megveszem azt, amire régóta vágyom :D
2012. szept. 16. 15:09
 15/20 anonim ***** válasza:

elöször éljük túl a világ végét :D

na jó viccet félre téve énis várom már szeretem mikor felvan díszítve a fa, kint esik a hó, kandallóba( a kályha kandallóra gondolok) ég s tűz, kint meg nézem a filmeket :)

mamám mindig csinál sütiket, anyum finom kajákat :)

2012. szept. 16. 15:20
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

ÉN igen :D

Szeretem a havas tájat, a sötét reggeleket (6:30-kor megy a buszom)

Szeretem a hangulatos délutánokat.

Szeretem számolni a napokat vasárnap délután, sulikészülődés, tanulás helyett.

Szeretem az Adventet (O már csak 3 vasárnap, ó már csak kettő)

Szeretem az adventi időszakot, mert a Híradó teli

van ilyenekkel: 4 hét karácsonyig, nagy ajándékozás, roham, stb.

Szeretem a karácsonyi műsorokat.

Szeretem 24-e délelőtt a szaloncukorra az S alakú akasztót belerakni (végére egy kis sérülés az ujjakon, egy pár zacskó szaloncukor megevés XD)

Szeretek 24-e délután CS-zni, facebookozni XD

Szeretek 24-e este tv-t nézni és nézni a karácsonyi műsorokat

Szeretem a karácsonyi kajákat (bejgli, hal, rántott-sült hús, franciasali, 1000x fajta süti)

Szeretem amikor 26-án mindenki egyszerre jön (főleg, hogy most a tesómék 1-el többen lesznek :D)

Szeretem sajnálni anyut, mert ilyenkor rengeteg dolga van (sütni, főzni, takarítani). Azért a takarításban besegítek, a sütésnél meg csak kárt teszek (elszipózom a finom illatokat, megeszem a kaját XDD)

Szeretem a havas karácsonyt

Egyet nem szeretek, ha karácsonykor nem esik a hó, vagy nincs hó. Mert ez olyan mint a kakaó kakaópor nélkül, vagy a kocsi benzin nélkül.

Szal, ha karácsonykor kinézek az ablakon és nem látok havat, hanem napsütést vagy esőt, akkor bennem egy világ omlik össze.

NAGYON VÁROM A KARIT!!!, de főleg November végén fogom várni.

F/17

2012. szept. 16. 16:15
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Szeretem a karácsonyfában gyönyörködni esténként

Nem szeretem Karácsony 26-a estéjét, mert megint várhatok 1 évet karácsonyig egy kicsit ilyenkor szomorú és depis vagyok. Na meg elgondolkozom az idei karácsonyon.

Nem szeretem a Karácsony-Szilveszter közötti időszakot

Nem szeretem ha karácsony előtt esik 2 méter hó, karácsonyra elolvad, karácsony után megint elkezd esni.

Ezek kimaradtak :D

(előző voltam)

2012. szept. 16. 16:20
 18/20 anonim ***** válasza:
2012. szept. 16. 17:37
 19/20 anonim válasza:

én nemértem mért kell olyanokar irni h szarok rá kultúráltabb véleményt is lehet mondani vagy ne is mondj!!

Amm én is várom mert láthatom az egész családomat karácsonykor :D

2012. okt. 5. 14:40
 20/20 anonim ***** válasza:
Én személy szerint nagyon ! Lehet hülyén fog hangzani , de már vagy 1 hónapja azt várom ! És még csak október közepe :/ Imádoom a Tescoba nézegetni a díszeket , az ajándékokat :) annyira jóóóóó !!! Szerintem a lelke mélyén mindenki várja a Karácsonyt !
2012. okt. 17. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!