Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Várjátok már a Karácsonyt,...

Várjátok már a Karácsonyt, vagy csak én vagyok ennyire beteg? :D

Figyelt kérdés

Annyira várom már a telet, a hideget, a hóemberépítést, a Karácsonyt. Már most díszeket gyártok, tervezgetem kinek mit veszek.

Ti tudjátok már, hogy milyen lesz idén a karácsonyfa, mit süttök-főztök, kinek mit vesztek?:) Adjatok ötleteket:D

21/L

2012. szept. 11. 10:40
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
62%

Én magam nem ismerek egyetlen Karácsony tulajdonnevű embert sem, így nem is várom.

A karácsonyt sem várom. Én úgy tudom, karácsonykor egy kisfiú születésének szoktunk örvendezni. A telet meg nem szeretem. Semennyire.

2012. szept. 12. 00:48
 22/26 anonim válasza:
0%
Pedig a tél jobb mint a nyár,bár a nyárban is sok jó dolog van,én csak a hőség miatt útálom de nagyon,inkább felveszek ezer pulcsit,hogy ne fázzak,minthogy nyáron döglődjek a hőségtől,és már nincs mit levenni:(persze akinek van klímája,az maradjon csak csendben.........
2012. szept. 12. 01:23
 23/26 anonim ***** válasza:
0%
Várja a halál(Kaszás)...de szó szerint mert általában ilyenkor több a baleset meg jön utána a szilveszter is.(nagy sietség az ajándékok miatt ha elvagy késve és fontos,csúszós utak lehetne még sorolni nagyon sokat...
2012. szept. 12. 08:04
 24/26 anonim ***** válasza:

"feher mufenyot kek ledekkel piros diszekkel"

jááájjj XD

2012. szept. 12. 09:32
 25/26 anonim válasza:

mi parommal elunk egyutt.sajnos nehezen elunk meg alberletbe,ezert mar most gyujtok ra havonta picit.feher mufenyonk van gyonyoru havas hatast ad akkor is ha nem esik a ho.vateran sok olcso dolgot lehet venni.pl.akar gyonyoru aranykanalakat.gyonyoru disze lehet az asztalnak.nezegettem kenyersutot,finom gyumolcs kalacsot lehet sutni vele.hoember tortat is szeretnek sutni piskotalapot kerekre kell sutni kokusszal bevonni ijesmi,jo sok otlet van:-)a mufenyokre nem divat a szaloncukor sokkal szebb anelkul es gyongy sorral nem boaval.aztan a finom hazi csoki es tojaslikor hmmm

:-)hazi adventi kallendarium keszitese,es. fenyofa disz angyalkakbol:-)hirtelen ez jutott eszembe.nekunk a feher ezust arany piros es kek diszites lessz:-)es adventi koszorut is hazilag szoktam csinalni.

2012. szept. 12. 13:08
 26/26 anonim ***** válasza:
Énis vááárooom !!!!!!!!!!!!!!! :) a szép fehér hó és a békés meghitt honapok (de az a baj , hogy ez nem így van) Leesik a hó , utánna tiszta pocsolya lessz minden ! szt .... sár , és a hasonló valamik !
2012. okt. 15. 17:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!