Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Ez már beteges, hogy ennyire...

Ez már beteges, hogy ennyire várom a karácsonyt?

Figyelt kérdés

Már számolom vissza a napokat is.

Ez a kedvenc ünnepem, a karácsony filmek, zenék,hóesés, karácsonyfa, meg az egésznek van valami varázsa.

Már előtte 2-3 hónappal elkezdek karácsony filmeket nézni és minden szabad időben azon gondolkodom, hogy milyen jó lenne, ha már karácsony lenne.

2012. szept. 8. 11:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%
Én 3 éve voltam ugyanígy. Jöttünk haza a nyaralásból augusztus végén és én már a karácsonyra gondoltam. Van ez így. Másnál is, ne aggódj! :)))
2012. szept. 8. 13:28
 2/12 anonim ***** válasza:
44%
Hát te tényleg beteg vagy,kezeltesd magad!:D
2012. szept. 8. 14:18
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Én 2 dologgal vagyok így : A nyaralástól karácsonyig a karácsonyt várom, utána meg fordítva! :)

Már rég óta azon agyalok, kinek mi kellene...

2012. szept. 8. 23:03
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Hogy ne érezd magad hülyén én már vettem karácsonyi ajándékokat!Egyszerre nem tudom megvenni és már szeptemberben el szoktam kezdeni beszerezni a dolgokat.
2012. szept. 10. 14:09
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem beteges. Az én esetem már inkább az...én a szilveszter elteltével már megint az újabb karácsonyt várom, és ez az érzés csak fokozódik július végén, augusztusban:P Már most is teljesen rá vagyok pörögve, gyártom a karácsonyi díszeket, tervezem a fát, az ajándékokat:) Imádok adni, és imádom ezt az ünnepet mindenestől! Hóviharral, minusz 30 fokkal, karácsonyi filmekkel, forró teával, latyakkal vagy latyak nélkül:D

Fiú vagy, vagy lány? Próbáld magad lekötni őszi díszek készítésével, faragj majd tököt, kicsit tereld ebbe a misztikus irányba a gondolataid, az ősz is nagyon élvezhető! Főleg, hogy lassan jön a borongós rossz idő, ez már majdnem tél!:)

21L

2012. szept. 11. 10:37
 6/12 anonim ***** válasza:
41%

én egyáltalán nem várom, nem nagyon jön a karácsonyi hangulat:S ajándék se nagyon...a nyarat se várom, mert úgyse lesz családi nyaralás:S

16L

2012. szept. 15. 20:03
 7/12 BlastNoise válasza:
Sztem nem beteges, én a nyárral vagyok így. Azért nem ilyen szinten, de hasonló.
2012. szept. 15. 20:07
 8/12 anonim válasza:
100%
most meghoztátok nekem is a kedvet a karácsonyhoz>< kössz szépen:D am szerinem nem beteges:D
2012. szept. 18. 18:55
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem beteges. Egyszer bevásárló központban májusban benyomták a karácsonyi CD-t, és az egész vásárló közönség azt hallgatta. Tök jó volt :)
2012. szept. 20. 11:24
 10/12 IamME21 válasza:
én is nagyon rá vagyok pörögve. már három napja a "joy to the world"-öt hallgatom :D
2012. szept. 21. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!