Ez már beteges, hogy ennyire várom a karácsonyt?
Már számolom vissza a napokat is.
Ez a kedvenc ünnepem, a karácsony filmek, zenék,hóesés, karácsonyfa, meg az egésznek van valami varázsa.
Már előtte 2-3 hónappal elkezdek karácsony filmeket nézni és minden szabad időben azon gondolkodom, hogy milyen jó lenne, ha már karácsony lenne.
Én 2 dologgal vagyok így : A nyaralástól karácsonyig a karácsonyt várom, utána meg fordítva! :)
Már rég óta azon agyalok, kinek mi kellene...
Nem beteges. Az én esetem már inkább az...én a szilveszter elteltével már megint az újabb karácsonyt várom, és ez az érzés csak fokozódik július végén, augusztusban:P Már most is teljesen rá vagyok pörögve, gyártom a karácsonyi díszeket, tervezem a fát, az ajándékokat:) Imádok adni, és imádom ezt az ünnepet mindenestől! Hóviharral, minusz 30 fokkal, karácsonyi filmekkel, forró teával, latyakkal vagy latyak nélkül:D
Fiú vagy, vagy lány? Próbáld magad lekötni őszi díszek készítésével, faragj majd tököt, kicsit tereld ebbe a misztikus irányba a gondolataid, az ősz is nagyon élvezhető! Főleg, hogy lassan jön a borongós rossz idő, ez már majdnem tél!:)
21L
én egyáltalán nem várom, nem nagyon jön a karácsonyi hangulat:S ajándék se nagyon...a nyarat se várom, mert úgyse lesz családi nyaralás:S
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!