Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Várjátok már a Karácsonyt,...

Várjátok már a Karácsonyt, vagy csak én vagyok ennyire beteg? :D

Figyelt kérdés

Annyira várom már a telet, a hideget, a hóemberépítést, a Karácsonyt. Már most díszeket gyártok, tervezgetem kinek mit veszek.

Ti tudjátok már, hogy milyen lesz idén a karácsonyfa, mit süttök-főztök, kinek mit vesztek?:) Adjatok ötleteket:D

21/L

2012. szept. 11. 10:40
1 2 3
 11/26 anonim válasza:
van kisebb nagyobb gondom is
2012. szept. 11. 16:03
 12/26 anonim ***** válasza:
Várom már, persze, hogy várom :DD Jó volna egy kis benti kellemes meelegben TV-t náézni, kinyúlni a kanapén, és gondolni, hogy újabb szép karácsonyunk lesz. Ha az ajándék kevés is lesz, de örülni annak, hogy melegben lehetek, lesz étel ital az asztalaon. Nagyon sajnálom azokat, akiknek ez nem lehet meg :(
2012. szept. 11. 18:07
 13/26 anonim válasza:
59%
Én az iskola év végét várom
2012. szept. 11. 18:35
 14/26 anonim ***** válasza:
Még nem várom bár az egyik kedvenc ünnepem közé tartozik a karácsony de én nem szeretem a telet és a hideget én jobban szeretem a késő tavaszi időt inkább vagy a nyári időt persze nem a 40 fokos hőséget. Egyébként én a télben a karácsonyi időszakot szeretem a legjobban akkor eshet felőlem egy tonna hó is mert azért karácsonykor legyen is :) Én még nem tervezgetem hogy mi lesz karácsonykor az ünnepi ebéd a sütögetéseken sem agyalok még. A barátnőm olyan november közepe felé szokott el kezdeni tervezgetni hogy mi legyen karácsonykor ez lesz a 3. közös karácsonyunk amit együtt fogunk tölteni és persze nálunk lesz a családi összejövetel is:) Már 2. éve persze. Én ezt várom ugyan de még messze van bőven ráérek vele november végén foglalkozni hogy akkor hogyan legyen mint legyen.
2012. szept. 11. 18:39
 15/26 anonim ***** válasza:

Egy bizonyos részét. Várom, hogy összegyűljön a család, együnk egy jót, stb, de azt a sok felesleges pénzt, ami ilyenkor elmegy, azt nem. Hóembert nem sűrűn építettem pár éve, mivel szinte latyakból áll az egész tél. :D

Én tudom, hogy milyen lesz a fa, minden évben teljesen fehérre díszítjük :) Az ajándékokat általában december közepén kezdem el megvenni, bár mindig elhatározom, hogy idén nem így lesz ;)

2012. szept. 11. 20:36
 16/26 anonim ***** válasza:
Az elmúlt 1 hétben kezdtem el ezen a témán gondolkodni.Nagyon várom a telet,a hideget,a havat,a latyakot (imádok benne lépkedni),a karácsonyt,és a gyönyörű tájat,békés hangulatot.^^
2012. szept. 11. 22:38
 17/26 anonim ***** válasza:

Én is nagyon várom! Bár nálunk kész káosz mindíg :) 24 vagyk, de nem emlékszem egyetlen olyan Karácsonyra, amikor tényleg igazi nyugi lett volna otthon :) Havat nem várom, mert csak latyak van.

Fát még nem tudom, sütés-főzéssel úgy vagyok, hogy 5-7 féle kaja, + ugyanennyi süti, bevásárolunk, aztán ott marad minden, mert nincs időm.. Viszont!- ennek az a jó oldala, hogy idén pl. még márciusban is volt hús a fagyasztóban, nem kellett erre költeni :)))

Ajándékok terén is van néhány ötletem.

2012. szept. 12. 00:00
 18/26 anonim válasza:

Várom már,imádom a készülődést:)

Tüzifa megvéve,minden adott a jó meleghez,a forralt borozáshoz,a fényekhez,az illatokhoz hmmmm..........

Én tavasszal,nyáron nem dekorálom a lakást,vagyis csak húsvétkor,de ilyenkor karácsony előtt nálam hozzátartozik a hangulathoz a szép őszi díszek készítése,lakás dekorálása,tökökkel,dísztökökkel,gesztenyével,hjjaj de imádom,aztán jöhet az advent..........:)

2012. szept. 12. 00:06
 19/26 anonim válasza:
en nagyon varom.mi parommal elunk egyutt.tavaly megvettuk a feher mufenyot kek ledekkel piros diszekkel.mar most is tervezgetem mit sussek,meg ijesmi.21 )l
2012. szept. 12. 00:18
 20/26 anonim ***** válasza:
Elfelejtettem írni, h nálunk a dec. 7 szeres ünnep, mivel most 20 hós a lányunk, majdnem karácsonyi baba lett :))
2012. szept. 12. 00:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!