Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Ez most jogos volt a mostohama...

Ez most jogos volt a mostohamamámtól?

Figyelt kérdés
Szóval ők kb. 30 km-re laknak tőlünk, ezért el kellett menni az ajándékért(szerintem ez is furcsa)de csak az öcsém meg a nevelőapukám ért rá, ezért ők mentek el. Aztán visszatérték CSAK AZ ÖCSÉM ajándékával. Mert azt mondják, hogy aki nem jön el, az nem kapja meg az ajándékot!! Mindig is őrülteknek tartottuk anyával a mostohamamámékat, deee hogy ennyireee... Nem az ajándék kell nekem, mert én sose kapok nagy dolgot, még az se mindig tetszik. Én az ő "kedvességükön" és logikájukon vagyok fennakadva. Vélemény?
2011. dec. 27. 18:14
 1/3 anonim ***** válasza:

Gondolom látni akart karácsonykor!

Szerintem felesleges az öregek ilyen kis "hóbortjain" fennakadni!

2011. dec. 27. 18:47
 2/3 A kérdező kommentje:
Állítólag nem kedvel... csak a tesóimat szereti, ugyanis nekik az igazi mamájuk...és én sem igazán szeretem, de nem is utálom.
2011. dec. 27. 18:52
 3/3 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom.

Én a nagynénémtől minden évben kapok ajándékot, amit rendszerint anyuval küld el, mivel már 3 éve nem beszélünk egymással.

De ha nem kapnék sem érdekelne.

Azt meg hogy nektek kell menni, vagy megértem vagy nem, helyzett függő.

Emlékszem gyerekként ha azt akartam hogy nagyanyám és nagynéném felköszöntsenek szülinapomon vagy épp névnapomon, nekem kellet hangsúlyozom gyerek ként 30km-ert vonatoznom és buszoznom, pedig nekik volt autójuk és abba beülve 20 perc alatt ide értek volna, nekem 2 óra volt.Na ez amióta gyermekem van megszünt, mert közöltem velük hogy ha látni akarják őt ugye mamának dédunokája, az egyettlen, vagy akár engem, akkor szépen megfogják megukat beülnek a kocsijukba és idejönnek, mert én nem fogok vonatozgatni a pici gyerekkel.Persze ha nekem lenne kocsim és nekik nem, akkor természetes lenne hogy én mennék.

2011. dec. 27. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!