Szerintetek jogos ha egy nagymama kirakja az utcára a lányát meg az unokáját?
Nálunk ez történt, én nem háborodtam fel, de a barátaim igen. Leírom röviden a történetet:
Férjemmel szétmentünk, új párom lett, akihez hozzá is költöztem. Ámde rövid időn belül kiderült róla, hogy agresszív és képes megütni a nőket. Úgy gondoltam nem várom meg amíg ez nálam is bekövetkezik, ezért szakítottam vele és haza szerettem volna költözni másfél éves lányommal. De anyám közölte, hogy nem bírja elviselni a gyereket, ő fáradt és nincs ehhez idegredszere, nem akar munkába fáradtan menni stb. menjek ahova akarok, oldjam meg. Hála Istennek egy olyan barátnőm segített rajtam, akiről nem gondoltam volna, most nála lakunk. Teljesen kiakadt, hogy anyám hogy lehet ilyen, mikor tudja hogy nincs hova mennünk... én valahol megértem, mert tényleg nem kötelessège elviselnie a gyerekemet, csak rosszulesett, hogy inkább utcára tenne ráadásul télen, minthogy 2-3 hónapig, amíg találok más helyet, kibírja velünk.
Ti mit gondoltok?
Azt gondolom,h szívtelen. Pár hónapig kibírta volna.
Remélem idősebb koromra nem leszek ilyen,most úgy gondolom,életem végéig a gyermekeim(és unokáim) lesznek a legfontosabbak.
Megértem, ha édesanyádnak idegileg meg egyáltalán megterhelö lenne befogadni benneteket. Tényleg meg lehet érteni.
DE! Az érthetetlen számomra, hogy ha rajta múlna, akkor inkább fagyjatok meg az utcán télen, mintsem átmenetileg befogadjon benneteket. Ilyenkor nem értem a világot..
Miért, 2-3 hónap múlva már lesz másik pasid, akihez odaköltözhetsz?
Mert gondolom, egy 1.5 éves gyerek mellett nincs annyi jövedelmed, hogy eltartsd magad egy albiban a lányoddal.
Anyád is tisztában van vele, hogy ha egyszer visszafogad, akkor abból nem 2-3 hónap lesz...
Semmiképp sem jogos, az ilyen nagymamákat felejtsd el örökre!
Tudja jól, hogy nincs hova menned, erre bevágja előttetek az ajtót, és annyit mond hogy oldjad meg.
Ez minden, csak nem család!
Majd amikor nem bir már elmennia wcig se, közöld vele, hogy oldja meg! Egye meg, vagy amit akar!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!