mondok neki egy imát a Szentmisén, mert ő már az angyalkákkal ünnepel
2011. dec. 21. 20:09
2/13 anonim válasza:
Ez nem túl személyes, de egy egyszerűbb mobilt veszek most neki! Nyugodtabb lennék felőle, ha mindig el tudnám érni, és ő is tudna szólni, ha szüksége van valamire.
De úgy látom, egy új állólámpának is örülne, vagy egy új mikrónak. Praktikus ajándékokat szeret kapni.
2011. dec. 21. 20:11
3/13 anonim válasza:
Egy angyalos gyertyatartót adok neki, ő szereti az ilyesmit és illik a lakásába. Tavaly képeslapot adtam amibe szép szöveg volt írva kimondottan Nagymamának, az nagyon meghatotta. A nagyobb ajándékokat anya adja. A másik nagyimért majd gyertyát gyújtok, Ő már sajnos nem él.
2011. dec. 21. 20:15
4/13 anonim válasza:
Sajnos már nem tudom meglepni őt..Pedig bármit megadnék neki ha még élne..Nagyon szerettem.
2011. dec. 21. 20:23
5/13 anonim válasza:
Olyasmivel, amivel a legkevésbé szerettem volna, temetéssel...
2011. dec. 21. 20:25
6/13 anonim válasza:
Én egy angyalkát, egy tábla csokit, meg egy képeslapot adok.
2011. dec. 21. 20:29
7/13 anonim válasza:
Rajzoltam neki.
Egy Micimackós képet, mikor kicsit voltam mindig ő vigyázott rám és akkoriban ez volt a kedvenc mesém, gyakran játszottuk, hogy ő Micimackó, én pedig Malacka :)
Mostanában gyakran felhozza ezt, úgyhogy gondoltam, ezzel meglepem.
2011. dec. 21. 20:34
8/13 anonim válasza:
Én képes naptárt adok neki. A három unokájáról lesznek benne képek, és hímzek neki kalocsai mintás terítőt. Neki elég nehéz ajándékot adni, mert soha nem kér semmit. De örülni szokott neki :)
2011. dec. 21. 20:37
9/13 anonim válasza:
Én az internetről rendeltem neki egy olyan párnát, amin egy kép van rólam, a testvéremről és anyukánkról.
Szerintem örülni fog neki, mert mindig panaszkodik és mondja, hogy milyen rossz hogy manapság digitális fényképezővel készítünk képet és azt csak a számítógépen lehet megnézni, ezt meg bármikor kezébe tudja venni és nézheti.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!