Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Utálom a karácsonyt?

Utálom a karácsonyt?

Figyelt kérdés

Mostantól utálom -.-""

(13/l)

elmondom mi kell karácsonyra erre meg aztmondja anyám neem nem veszek neked játékot kérjél inkább valami berendezésit a szobádba ( mos t épül a szobám)

vagy Tv vagy telefont de ne kevrjen össze a többiekkel,nekem nem kell évente új telefon.

nekem JÁTÉk kell. elég bőséges választékot tudok nekik mutatni de nem olyat nem kapok.ha a karácsony annyira de szeretet ünnep akkor vedd azt a gyereknek aminek örül.

meg a papám is nem vesz játékot inkább tanuljak meg varrni.

ezzel csak ő esik pofára: csak azért semm fogok varrni mert nemis akarok de még a kedvem is elbassza. nem akkor nem. de akkor én sem -.-"""""""""""""""""""""""""""""""

persze szülinapomra (ami szintén decemberi) megkaptam azt amit kértem,és mi volt? játék -.-"

2011. dec. 15. 19:03
1 2 3 4
 21/38 anonim válasza:

Ez most teljesen felháborított...mégis hogy képzeled ezt? Elkényeztetett vagy, mint ahogy itt egy jópáran írták.13 évesen játék? Nekem elég fura, ha egy 13 éves barbizik. Persze az más dolog, ha egy komolyabb társasjátékot kérsz.Ilyenkor már sokkal jobban örültem egy szép ékszernek,könyvnek, zenelejátszónak stb. Ha azt szeretnéd, hogy az emberek normálisan álljanak hozzád, változtass a viselkedéseden. Szállj magadba...

15/L

2011. dec. 17. 08:31
 22/38 anonim válasza:
Kedves kérdező! szerintem szövegértést már alsó tagozatban tanulnod kellett volna! Nem az írtam, hogy add oda a cuccaidat annak akinek nincs, hanem hogy örülj annak amid van és amit kapsz! És hogy a szüleidet tisztelnéd azt kétlem! Még meg sem kaptad az ajándékodat, de már itt hisztizel!! könyörgöm, nem egy három éves gyerek vagy, bár már ebben kételkedek. Kicsit magadba fordulhatnál és gondolkozz el, bár ebben is kételkedek, hogy menne!Őszintén szólva örülök annak, hogy nem ilyen gyermekem van, mint Te!
2011. dec. 17. 10:06
 23/38 anonim válasza:
100%

Szia!

Az előzőekkel ellentétben megpróbálok neked segíteni. :)

Szerintem jó dolog, hogy nem szeretnél semmi manapság olyan divatos dolgot mint pl. telefon, tv meg hasonlók. Szerintem egyébként nincs is szüksége egy gyereknek tv-re a saját szobájában, ha van egy közös a családnak.

Szépen, értelmesen el is mondhatod a szüleidnek, hogy ne haragudjanak, de te inkább valami jó kis játéknak jobban örülnél. De hogy ne legyen belőle veszekedés, és ne érezzék követelésnek.

Persze nem ez lenne a legfontosabb az ünnepben. Sajnálom, hogy az ünnep lényege, a családdal eltöltött boldog órák, egymás iránti szeretet kimutatása nálatok nincs igazán jelen. Szerintem próbáld meg te magad boldoggá tenni az ünnepet :) , mert hidd el nagyon sokat tehetsz érte, hogy részletkérdés maradjon az, milyen ajándékot kapsz.

Lenne pár ötletem. :) Például találd ki te az ünnepi menüt és próbáld meg minél önállóbban elkészíteni, anyukád biztosan segít majd és nagyon fog örülni. Közben beszélgessetek egymással: kérdezd meg neki hogyan teltek a karácsonyai gyermekkorában, miben más most, mesélhetsz neki kisebb korodbeli emlékekről, milyen volt mikor még hittél benne, hogy a Jézuska hozza az ajándékokat... stb. Feldíszítheted a karácsonyfát meg a lakást is, készíthetsz ünnepi terítéket... Sok örömöt szerezhetsz a szüleidnek figyelmességeddel. Ők nem bírnak mindent elintézni, a karácsony körül rengeteg tennivaló van, amiatt lehetnek feszültek, kimerültek, fáradtak. De nagyon szeretnek téged és gondolom te is őket, ezt ilyen dolgokban tudod kifejezni. Ennyit megérdemelnek, hiszen annyi mindent feláldoznak érted. :) Ha ők vidámak, te is az leszel. Kivánom hogy megtapasztald milyen jó másoknak örömöt okozni, adni. :)

A szenteste is nagyon kellemes lehet. Pl. szerintem jó ötlet lenne, ha valami olyan társasjátékot kérnél ami a felnőtteknek is szórakoztató (Pl. az Activity-n nagyon sokat lehet nevetni) vagy ha van azzal játszhattok közösen, vagy csak beszélgessetek, hülyéskedjetek, menjetek sétálni... a lényeg hogy jól érezzétek magatokat. Este pedig, mikor elfáradtatok nézhettek közösen egy vígjátékot a tv-ben vagy DVD-n. Azt ajánlom legyél találékony, fejezd ki a szeretetedet a szüleid iránt, segíts a tennivalók körül, igyekezz, hogy minden tökéletes legyen és végül érezd jól magad a családod körében. :)

Kellemes karácsonyt kívánok neked! :)

2011. dec. 17. 15:31
 24/38 anonim válasza:
egy 16 éves lány voltam :)
2011. dec. 17. 15:38
 25/38 anonim válasza:
Én a helyedben szimplán befognám. Örülj, hogy csak ennyi a problémád. ^^
2011. dec. 17. 22:24
 26/38 A kérdező kommentje:

köszi "16 éves lány"

valami ilyesmi válaszra vártam

és a többieknek

aki leplcsázott:

tudod mindenki magából indul ki.

mi az hogy trendi????? látom te is b*sztad elolvasni a további kommentjeim.

nem vagyok ez divatbarbi ami elterjedt jelenség az országban. melegítő sportcuccok ennyi.

elkényeztett sem vagyok-talán pon t ellenkezőleg mert ha azt írtam volna hogy "anyu játékot akar adni de nekem tv kell" akkor sokkal jobban osztanák itt egyesek az eszüket.

nézzétek az én szemszögemből, nekem egy kis 1500 játékszett(egy bizonyos kategórián belül értsd pl.hasbro)

megfelel, és nem kell tv mert jól mondta az egyik kommentelő elég egy családi tv.

nem szállok magamba hanem itt kéne egyeseknek hogy 11 évesen ruha éxer....

ha most szerepcsere lenne én valami ilyet írnék:

11 éves ruhát és éxert kérsz,szerintem maradjon ilyen kis csöppség a játékoknál csak,mert talán egy kisb*szott pit*sa lesz belőle előbb utóbb."

azt lehet megsértődni,mivel semmivel sem sértőbb mint a "nemt udok válaszolni csak cseszegetni meg oltani a kérdezőt" banda kommentjei :D

2011. dec. 19. 10:16
 27/38 A kérdező kommentje:
javítom 1500 ftos játékszett
2011. dec. 19. 10:17
 28/38 anonim ***** válasza:
Hát sztem inkább ékszer(amit így írnak) illetve ruha,mint holmi 7 éveseknek való játék(főleg,h 1-2 év múlva megunod) amúgy meg igen egy kommentedre: ami nem kell ruha,nyugodtan add a szegényeknek....
2011. dec. 19. 15:32
 29/38 anonim válasza:
Játékokat sem csak csak 7 éves korig gyártanak. Annyi jó játék van nagyobbaknak is... amik tök hasznosak. Megmozgatják a fantáziát, a logikát, problémamegoldó meg nagyon sok féle képességet fejlesztenek, amellett hogy szórakoztatóak. Az az igazán jó dolog ha valakinek felnőttkorában is megmarad az igénye arra hogy játsszon. :) Ezen kívül egy 13 éves lány még gyerek, nem hiszem, hogy inkább azzal kéne foglalkoznia, hogyan öltözködik, meg milyen kiegészítőket tud hordani.
2011. dec. 19. 17:30
 30/38 A kérdező kommentje:

utolsó: hát igen :D

a póker is játék azt nézzétek vén faszik játszanak olyat :D

2011. dec. 19. 18:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!