Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Utálom a karácsonyt?

Utálom a karácsonyt?

Figyelt kérdés

Mostantól utálom -.-""

(13/l)

elmondom mi kell karácsonyra erre meg aztmondja anyám neem nem veszek neked játékot kérjél inkább valami berendezésit a szobádba ( mos t épül a szobám)

vagy Tv vagy telefont de ne kevrjen össze a többiekkel,nekem nem kell évente új telefon.

nekem JÁTÉk kell. elég bőséges választékot tudok nekik mutatni de nem olyat nem kapok.ha a karácsony annyira de szeretet ünnep akkor vedd azt a gyereknek aminek örül.

meg a papám is nem vesz játékot inkább tanuljak meg varrni.

ezzel csak ő esik pofára: csak azért semm fogok varrni mert nemis akarok de még a kedvem is elbassza. nem akkor nem. de akkor én sem -.-"""""""""""""""""""""""""""""""

persze szülinapomra (ami szintén decemberi) megkaptam azt amit kértem,és mi volt? játék -.-"

2011. dec. 15. 19:03
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:

kibeszélt hisztiről ? mérgelődtem nem hisztiztem... és nem vagyok elkényeztett. akkor miért panaszkodnék???

Tv nem kell karira úgyis csak valami olyanminőségű lenne mint a mostani. azt amugy is alapból kapnifogok szal ennnyi(tuti ebbe is beleköt valaki)

amugy a karesz nálunk is ilyen erőltetett kaki semmi kedvem a kajához még a karifához se. ha erőltetett akkor mitől szeretet ünnepe hmm?? egyszer már kinőttem a játékaimból de visszanőttem beléjük,szeretek játszani velük :)

2011. dec. 15. 22:33
 12/38 A kérdező kommentje:

gyerek eszem van mert gyerek vagy istenem xddd

NEEEEEEEEEEEEEEEEEM az a facebookon lógós mindennapi gyerek vagyok nem kell telefon mert az van! tv van,ha akarok tvézni lejövök majd az emeletről.

sajnos nálunk a karácsonyban csak ajándék jó. a kaja se nagy szám,ugyanaz mint legtöbbször.

2011. dec. 15. 22:35
 13/38 anonim ***** válasza:
58%
1., vagyok Te egy elkényeztetett gyerek vagy! Ennyi! Nem kell tovább ragozni a szót! Mi az,h használati tárgyat? A játék nem használati? És mi az,h TV-t úgy is kapok...Kevés gyerek mondhatja el ezt magáról.... Akkor kérj vmi PC-játékot(Pl.: Sims 3) vagy melltartót vagy trikót vagy mit tudom én.... De minek írsz ide,ha úgyis mindenkit leszólsz? És akkor milyen "játékot" szeretnél??? Legót? És Én sem vagyok egy pláza cica,de inkább öltözködök nőiesebben,szebben,mint vmi elhanyagolt disznó....(És most nem rád célzok)... Hát kisanyám lenne mit tanulnod az életről,mikor majd padlóra kerülsz...Jobb lenne,ha tanulnál vagy vmi hasonlók...Pl. milyenek a jegyeid ha szabd kérdeznem és egyáltalán felvagy világosítva (nem az skola felvilágosítás) a női dolgokról?
2011. dec. 15. 23:18
 14/38 anonim válasza:

Ne haragudj, de látszik, hogy még nagyon gyerek eszed van, és nem is érted mi a lényege a karácsonynak... A karácsony nem az ajándékokról szól, nem arról szól, hogy "húú, mit kérjek...?", hanem a szeretet ünnepe. Amikor együtt van az egész család, együtt esztek, együtt TV-ztek... Én ilyenkor maximum 10-15 forintos ajándékot kapok (elmondom mit szeretnék, és általában meg is kapom), ami nekem bőven elég, általában számítógépes játékokat kapok, amikkel nagyon sokáig elvagyok, pláne, hogy karácsony környékén elég nagy akciók szoktak lenni...

Egyébként ne zavarjon, de azért tömik az okos fejed minden karácsonykor ugyan azzal a kajával, mert léteznek hagyományok...

2011. dec. 15. 23:19
 15/38 anonim ***** válasza:
Még mindig 1.! És Te mit veszel/készítesz a szüleidnek ajándékba?
2011. dec. 16. 08:13
 16/38 anonim válasza:

kedves kérdező!!

Igazán befoghatnád a pici szádat! Még csak 13 vagy és így követelsz! mit képzelsz magadról, örülj annak amit kapsz! Hisz nincs is jobb a meglepetésnél! A szüleid meg biztos örömmel veszik meg az ajándékodat és te már most azon gondolkodsz, hogy milyen pofákat vágjál, ha nem azt kapod amit kérsz!!!

Másik, meg hogy igazán elgondolkozhatnál egy picit azon, hogy mennyien lesznek akiknek még ételre is épp hogy telik karácsonykor (persze ez nem az ünneptől függ) és ajándék egyáltalán nem lesz a gyerekeknek, mégis örülni fognak egymásnak. Te is örülhetnél!

Úgyhogy nézzél magadba és gondolkozz el ezen!!

2011. dec. 16. 14:03
 17/38 anonim ***** válasza:
Inkább tanulnál meg,szépen és helyesen írni... Meg tisztelni a szüleidet.... Hát Te nem 13 éves vagy hanem szellemi szinten 6. (talán már ő sem ilyen)....
2011. dec. 16. 14:40
 18/38 A kérdező kommentje:

23:18

öhm.

Elmondom ujra a gyengébbek kedvéért.

Ruhát kapni ünnepre szörnyű nekem.MErt lehet hogy rossz a méret béna nem tetszik kényelmetlen..ez egy rakatszor előfordulhat.Nekem nem kell sosem ruha anyu is úgy ráncigál el a boltba.

A jegyeim igenis jók , félévkor mindenből 5 ös leszek kivéve 3 tantárgyat.

Márt érted? bazira tanulom magam, és kell valami ami elszórakoztat. a tvről ezt nem tudom elmondani sem a netről maradok az eddigi hagyományos játékokkal..

és attól még hogy valakinek egy falat szárazkenyér sem jut azzal mit tegyek? sajnálom ez van segítenék ha tudnék de mit vársz adjam neki oda a cuccaim vagy vigyem magammal nyaralni??

félreértetek teljesen.

nekem jó egy darab műanyag játék !!! és játékkokkal kapcsolatban nagyon nyílt vagyok. egy barbieval is elszórakozok pedig rühellem őket . alüti az autóm nahát! :D

És honnan veszitek hogy nem tisztelem a szüleim?

inkább jobb, ha megtudják minek örülnék, minthogy 10milla dolog közül kapjak vmit találomra.

ó a simset szeretem de a 3 szar. a kettő megvan meg a kiegészítői közül is. de tudod mi a gond? nincs hol vele játszanom! és nem szeretek egész nap a számítógép előtt dögleni.amire felvolt rakva gép,rossz.ezen a gépen anyám könyvel. a másik meg szintén rossz és gyenge.

nem hinném hogy a rizs meg a rántott gomba olyan hagyományos kajcsi.a szüleimnek meg én fogok gravíroztatni poharat -.-""

nem szoktam pofákat vágni ha nem azt kapom amit kérek.

nem dehogy... csak kiskoromban volt ez.

amugy "nem sír a szám" ha nem azt kapom amit kértem de legalább abban a kategórián belül...

2011. dec. 16. 14:51
 19/38 anonim ***** válasza:
Ruhát semmi képpen ne kérj mert azt alapból is kapsz :)
2011. dec. 16. 17:26
 20/38 anonim válasza:

mark86

Hm...

Tanulságos kérdés és kommentek.

Amire engem ráébresztettél: hogy milyen gondolkodásmódot,hangnemet,szóhasználatot "verjek" ki a kislányom fejéből,ha annyi idős lesz mint Te!

Egy vergődő,hisztis kis trendi p1csa vagy és egy vergődő hisztis nagyp1csájú trendi asszony leszel pár év múlva. :DD Mégezaszóhasználat: "Karesz"....eretvágok rögvesten :D

2011. dec. 17. 04:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!