Kinek lesz még szegény karácsonya?
Figyelt kérdés
Értem itt azt, hogy valószinű hogy nem hogy ajándék a gyerekeknek de még kaja se lesz:(2011. dec. 15. 05:18
11/14 anonim válasza:
Honnan tudjátok, hogy nem a munkahelyéről ír a kérdező? Miért kell egyből nekiugrani? Tipikus magyar mentalitás...
12/14 A kérdező kommentje:
Először is annak aki provokatívnak titulálja a kérdésem meg annak aki beleköt a netbe.A net havi 3000 Ft és a párom így talált munkát és ment ki külföldre dolgozni,hogy legyen és avval senki nem számolt hogy pont most behúzzák a németek és kinyomják a szemét 50 euroval, hogy na ebből még haza érsz.A fizetést meg majd utaljuk.Tudod úgy vagyok vele ha én ezt tudom akkor amit kapok családit,gyest bevásárolomami kell ami a legszükségesebb és majd akkor ráér a rezsi meg a kiadás ha haza jön az férjem és hoz.Így lett volna kaja is meg egy -egy kis csomag a gyerekeknek.És szerintem mindenki úgy van vele hogyha tudja, hogy elfog esni előtte leül.Múlt héten úgy volt ,hogy e héten hétfőn kapnak pénzt és indulhatnak haza holnap ,de este munka után benyögte a főnök,hogy nem tud adni, mert nincs utalás max 50 eurot.Na akkor mi a provokatív kérdés?És itt vagyunk úgy,hogy a rezsi bevan fizetve meg pelenka véve a gyerekeknek meg van még 3 csomag húsom,de karácsony még messze van ahhoz hogy én ebből a 3 csomag húsból egy ünnepi lakomát kerekítsek az asztalra.Mivel addig is enni kell valamit.Köszönöm akik a kérdésemre válaszoltak és kívánok nekik Szeretetteljes ,Boldog Karácsonyi Ünnepeket és gazadagabb jövőt.Az aki meg ilyen rosszindulatú hogy egy kérdéstől támad annak inkább nem mondok semmit.
2011. dec. 15. 17:38
13/14 anonim válasza:
6.vagyok.
Ha lehet 2cs. husit tegyél el karira.Addig főzzél leveseket, tésztaféléket,főzelékeket,rizst,paprikás krumplit meg ilyeneket.
14/14 homo ludensz válasza:
13.23-as vagyok 1956.-ban nem tudott szerezni szegény apám karácsonyfát így nem volt egyszer fánk. Mi gyerekek nehezen viseltük pedig sok Budapesti család a hozzátartozóját kereste vagy temette,mély gyászban karácsonyozott vagy összepakolt és nekivágott az ismeretlennek. Végül is minden viszonylagos, a gazdagság és a szegénység is. Az összetartozás érzése és a szeretet sokat kárpótol nekem elhihetitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!