Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Ki mit kér karácsonyra? : DD

Ki mit kér karácsonyra? : DD

Figyelt kérdés
2011. dec. 4. 13:54
1 2
 11/15 anonim válasza:
Tömegnövelőt :D
2011. dec. 4. 15:27
 12/15 anonim válasza:
Állást. :) És hogy a párommal mindig úgy legyünk, mint most.
2011. dec. 4. 15:34
 13/15 anonim ***** válasza:
erőt , egészséget , jókedvet , kemény faszt .
2011. dec. 4. 19:56
 14/15 anonim ***** válasza:
Veszel nekem laptopot? A szüleim nem veszik meg. Ha igen, akkor privibe küldöm a címet.:D
2011. dec. 4. 20:07
 15/15 anonim válasza:

Nekem is ugyan ezzel kell küszködnöm.Én is épp, most tettem kérdést..De tudok tippet adni.Ékszert,sminket,telefont,tévét,wifit,routhert,sims3-mat,fogpirszinget,hajfestést,tollakat,füzetet,pénzt,

fényképezőt,jó kis szekrényt a szobádba,memória kártyát a gépbe,íróasztalt,íróasztalhoz széket,szőnyeget,filmeket,tetkót:P,Tesót,XDD,háziállatot,hangszert,ruhákat,cipőt,hajvasalót,göndörítőt,Meg most a tescóba vannak ilyen színes mintás hajszárítók,társast,kirándulást pl: vidámpark..,Pizsipartit,családi ebédet étterembe..! :)) REMÉLEM SEGÍTETTEM VALAMENNYIT ; D

2011. dec. 4. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!