Mit vegyek a legjobb barátnőmnek karácsonyra?
Olyan 2-3 ezer forint körűl szeretnék neki karácsonyra ajándékot venni. Gondolkodtam nyakláncon, de nem találtam semmi szépet amit hordana is. Aztán eszembe jutott, hogy parfümöt, de ő meg dezodorozik:/ Karkötőt, fülbevalót nem hord. Lassan 3 éve. Tudom az lesz a válasz, hogy mi nem ismerjük, neked kéne tudnom mit szeret. Kifogytam az ötletekből...
14/L
Válaszokat előre is köszönöm!
Ha van valami kedvenc filmje vagy sztárja, akkor annak a képét rá tudod tetetni egy bögrére vagy pólóra.
Én szakácskönyvet is kaptam már a barátnőimtől, nagyon örültem neki!
Vagy szép faragású illatos gyertyát.
Vagy egy kupont, amire ráírod, hogy meghívod legközelebb moziba arra a filmre, amit ő választ ki.
Köszönöm a válaszokat!
Bögre nem is rossz ötlet :)
Saját magad is készíthetsz : teafiltertartó dobozt decopage-zsal
- cd
- könyv
- dvd
- mozi/színházjegy
- dezodor csomag (szokott lenni a dm-ben Fa, Nivea, Balea,Dove stb. pár ezerért)
- pickwick teákhoz most bögrét adnak
- fényképalbum
- újság előfizetés
- felső
- hobbyjához valami (ha van neki)
- gyertyatartó/illóolajos
- Libri ajándékkártya
- öv
- pénztárca
- táska
- sál/kesztyű
- hímzett neves törölköző
- neves kulcstartó vagy toll
- csoki csomag (különleges desszertekkel: Mozart, Lindt, Sthümmerer -> csak kóstolókat)
- képkeret (esetleg közös képpel)
- falinaptár (ezt magad is készítheted, hobbi boltban kapható üres naptár, amit te tölthetsz meg képpel, de akár rajzolhatod is)
Most ennyi jutott eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!