Mit vegyek neki karácsonyra?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az a helyzet, hogy nem tudom, mit csinákjak / vegyek karácsonyra a legjobb barátomnak. Leírok pár dolgot róla:
- Fiú
- Dubstep zenéket készít
- Flatland bmx-ezik
- Táncol, shuffle-zik.
Nincs ötletetek, hogy mit vehetnék/ készíthetnék neki? Bármilyen normális ötletet szívesen fogadok, és előre is köszönöm :)
2011. dec. 3. 21:27
1/3 anonim válasza:
te mennyi idős vagy? mennyi pénzt szánsz rá? a barátod mennyi idős? nemed? ha bmxezik, akkor vehetnél neki vmi markolatot, vagy vmi kis bmx modellt, amit emlékbe rakhat, kitehet a polcra, és jól néz ki:D vmi sapka, védőfelszerelés, bicajos kesztyű, vmi laza melegítő táncos gatyának.
3/3 A kérdező kommentje:
Első válaszoló: Én 14 éves vagyok, a barátom 15. Kb 5.000 :). Nagyon szépen köszönöm a választ :D
Második válaszoló: Igen kreatív ötlet, nagyon tetszik ;D:D
2011. dec. 4. 00:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!