Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Ki mit kér karácsonyra?

Kerdesesficko16 kérdése:

Ki mit kér karácsonyra?

Figyelt kérdés
2011. dec. 3. 22:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
semmit.19/F
2011. dec. 3. 22:55
 2/15 anonim ***** válasza:
bugyi, körömlakk. ennyit tudok. a többi gondolom hasznos dolog lesz amit anyáékra bízok. ők döntsék el, hogy mennyit akarnak költeni rám :) gondolom ruha. annak örülnék a legjobban. de különben útközbe lehet hogy találok ki még vmit, amíg járkálok a boltokban :)
2011. dec. 3. 23:06
 3/15 anonim ***** válasza:
93%

szokás szerint semmit,

csak békét, nyugalmat, együttlétet a családommal

2011. dec. 3. 23:07
 4/15 anonim ***** válasza:
Én nagyon egyszerű dolgot szeretnék: a lottó telitalálatos nyerőszámait a következő hétre. Ennyi elég is lesz. Köszönöm szépen! :)
2011. dec. 3. 23:09
 5/15 anonim ***** válasza:
4-ik vagyok újra, a 3-ik válaszolóról jutott eszembe: Bort, búzát, békességet, jól felálló képeséget! :D
2011. dec. 3. 23:11
 6/15 anonim ***** válasza:
Semmit mert úgy se kapom meg :)
2011. dec. 3. 23:46
 7/15 anonim ***** válasza:
Értelmes kérdéseket a GYK-n, és segítőkész válaszokat kérek! Előre is köszönöm.
2011. dec. 3. 23:47
 8/15 anonim válasza:
szilvásbuktát, mert azt szeretem!
2011. dec. 4. 00:39
 9/15 anonim ***** válasza:
semmit.
2011. dec. 4. 00:43
 10/15 anonim ***** válasza:

Munkahelyet! Aztán a keresetemből megvehetem mindazt amit szeretnék. Most egy autó ami nagyon jól jönne már. Legyen négy kereke és guroljon, a többi nem lényeges. Azonban nem megkapni szeretném, hanem saját magam megdolgozni érte, ha már eddigi "rövidke" életem során nem sok mindent tudtam felmutatni. Egy dolgot azonban nem tudok megvenni, a szeretetet, de ezt nem is kell, mert alapból kapom, ha nem is barátnőtől (mert nincs, de még nagyon barátom sem), a szüleimtől biztosan!

21/F

2011. dec. 4. 01:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!