Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Más is van, aki így gondolkodik?

Más is van, aki így gondolkodik?

Figyelt kérdés
Tegnap olyan furcsa hangulatom volt. Nemrég fejezték be nálunk az ablakcserét, és tegnap lett teljesen kitakarítva a ház. Amikor hazajöttem nagyszüleimtől, betettem egy gyógyító zenét, körbenéztem a szobámban és egyszer csak arra gondoltam, hogy nekem nem kell semmilyen vacakság (váza stb..) mert már mindenem megvan. Egy csodaszép szoba, egy becsületes család, nagyszülők, kiváló osztálytársak és jó barátnők. Azt hiszem mindent megkaptam, amit meg lehetett az évek során... ösztöndíjas is lettem, jó a tanulmányi eredményem. Amit igazán szeretnék, hogy együtt lehessek azzal a fiúval, aki tetszik és valóra váltsam az álmomat. Mindez a felnőtté válás miatt van? Vagy csak kezdem megérteni Isten tanítását?
2011. dec. 4. 12:06
 1/1 anonim ***** válasza:

> Tegnap olyan furcsa hangulatom volt.

Néha nekem is szokott ilyen lenni :)

Nem tudom mitől.

> Mindez a felnőtté válás miatt van?

Valószínüleg.

> Vagy csak kezdem megérteni Isten tanítását?

Én immunis vagyok a vallásokra, mégis szokott ilyen "hangulatom" (vagy nem is tudom minek nevezzem) lenni.

2011. dec. 4. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!