Karácsonyra mivel leped meg a férjed?
Vagy ha esetleg férj vagy, minek örülnél? (reális kereteken belül)
Ötleteket próbálok gyűjteni, okés, hogy én ismerem a férjem, meg én tudom meddig ér a takarónk, de hátha le tudnék innen koppintani egy-két jó ötletet :)
11:00 - olyat nem lehet, hogy letakarod egy terítővel és "új asztal, formatervezett, ne kérdezősködj!"? :)
Bocs, csak lefilmeztem, ahogy valaki egy zongorát próbál rejtegetni a lakásban :))
Én támogatom a 11:13-as válaszolót :D Szerintem is csináld meg ezt :D Tök poén!
Egyébként nekem még fogalmam sincs, hogy mivel lepem meg a párom..
Ebook olvasót. Bár a hagyományos könyveket részesítjük előnyben itthon mindketten.
De a férjem tömegközlekedik, meg van, hogy bent kell aludnia, így szeretne egy ebook olvasót, mert akkor nem kellene húzogatni könyveket magával mindig. Ráadásul egy vastagabb könyv, amit sokáig olvas, ha mindig hordja magával, még ha be is csomagolja, azért akkor is elég viseltes lesz a táskában egy hónapig hurcolástól. Meg mikor például misszióban volt, akkor is elég rossz volt, hogy alig fért cucc a ládájába, és három darab még nem olvasott könyvön kellett morfondírozni, hogy melyik legyen az az egy, ami befér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!