Karácsonyra mivel leped meg a férjed?
Figyelt kérdés
Vagy ha esetleg férj vagy, minek örülnél? (reális kereteken belül)
Ötleteket próbálok gyűjteni, okés, hogy én ismerem a férjem, meg én tudom meddig ér a takarónk, de hátha le tudnék innen koppintani egy-két jó ötletet :)
2011. nov. 21. 10:15
1/22 anonim válasza:
Egy új, nagyon márkás párnával és egy karórával.
2/22 anonim válasza:
Márkás párnáról se hallottam még :)
3/22 anonim válasza:
Együtt vettük meg az ajándékokat idén, így mindenki pont azt és olyat kap, amit szeretne :) Igaz, így nem lesz meglepetés, de az nem számít :) Egy repülőgép modellt kap (igen, ő még egy óriási gyerek) :D
4/22 anonim válasza:
Oldaltáska/mert sikeresen eltüntette költözés során/,parfüm,határidőnapló/valami egyedi/,egyenlőre ennyi.
5/22 anonim válasza:
Az idén, mivel folyamatosan itthon vagyok (terhes vagyok és veszélyes a munkahelyem, kiírtak) úgy döntöttem, hogy sok kézzel készített ajándékot fogok adni.
Kötni fogok, a páromnak is és egyebet úgy döntöttünk, nem veszünk, inkább berendezzük a gyerekszobát. :)
6/22 anonim válasza:
12 ezer forintos párna a JYSK-ben majd nézd meg létezik! :)
7/22 A kérdező kommentje:
Elég hiányosak az ismeretei annak, aki nem ismer márkás párnákat...
2011. nov. 21. 10:37
8/22 anonim válasza:
Egy bőr főnöki forgósszékkel, már régóta szeretne olyat.
9/22 anonim válasza:
Egy sok csavarból összeszerelhető F1-es kocsit vettem már.
Többit nem tudom,most volt a szülinapja,és még lesz névnapja karácsonyig,előbb arra kell:)
10/22 anonim válasza:
Egy kisbabával :) Dec. 23-ra vagyok kiírva.
Egyébként egy Fossil karórával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!