Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Más is utálja a karácsonyt...

Más is utálja a karácsonyt úgy, mint én?

Figyelt kérdés
Totál a vásárlás ünnepévé tették.
2011. nov. 20. 16:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
48%

Utolsó!

Mit "adhat" a karácsony? Fájdalmat, keserűséget és rossz emlékeket...

2011. nov. 23. 14:46
 12/13 anonim ***** válasza:
67%

Őszintén sajnálom ha tényleg csak ezeket adhatja neked a karácsony. De akkor úgy gondolom hogy már gyerekkorodban sem lehetett valami szép karácsonyod.

Hogy nekem mit ad? Azt hogy együtt vagyok azzal akiket szeretek és szeretnek, azt hogy olyankor egy kicsit megfeledkezhetek a mindennapos rohanásról, azt hogy kicsit kiszakadhatok a hétköznap szürkeségéből, hogy meghitt hangulatban tölthetem az estémet a családommal, hogy mennyire jó érzés, hogy a gyerekeimmel gyúrjuk a mézeskalácsot és hallgatjuk a karácsonyi zenét, hogy a férjem minden évben rosszul rakja fel a karácsonyi égősort, hogy minden évben újra meg újra megpróbálok tökéletes bejglit sütni (ami persze eddig még nem jött össze). És folytathatnám még. Nekem ezeket adja.

2011. nov. 23. 16:36
 13/13 anonim ***** válasza:
Igen. Vavyen Fable után szabadon néha dühömben Harácsony-nak is szoktam hívni, de láttam már más fórumokon is, hogy másoknak is beült ez a név. Nyílván nem ok nélkül.
2011. nov. 23. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!