Más is utálja a karácsonyt úgy, mint én?
Sajnos tényleg. :(
De azért vannak olyan pillanatok is, amikor együtt a család, vagy amikor a sötét szobában csak a karácsonyfa világít, és te leülsz mellé, és azokra gondolsz, akiket szeretsz. Ezek azért jó dolgok. :)
én nem utálom
a mi családunkban nincs ajándékozás, soha nem is volt (nem, még gyerekkoromban sem, a környezetemben sem kapott senki külön karácsonyi ajándékot - felénk a karácsonyfa volt a karácsonyi ajándék)
mégis tudta mindenki, hogy ünnep van, mert olyan ételek kerültek az asztalra, amik máskor nem, otthon, együtt volt mindenki
az én karácsonyomat a kapitalizmus nem tudja tönkretenni :)
Te se hagyd!
Én is utálom.Főleg azért,mert nincs párom,és mivel alig 1hónap múlva Karácsony,tudom, hogy addig nem is találnék senkit akivel karácsonyoznék.Ha találnék is,akkor meg 1hó alatt úgysem tudna kialakulni olyan mély kapcsolat,hogy együtt karácsonyozzunk.(szóval marad az álmodozás).
Karácsonykor meg kell látogatnom a szülőket.Anyámékkal,rokonokkal meg borzalmas sz*r a Karácsony.Otthon ülünk,tespedünk,van valami undorító kaja(én főzök áltba vmit,hogy ne az ő elrontott kajájukat egyem),átadjuk az ajándékokat és semmi ünnepi hangulat.Csak egy felszínes rakás sz*r az egész.
Én imádom a karácsonyt. Szoktunk ajándékozni,de nálunk nem ez a legfőbb szempont a karácsonyban.
Senkit nem hívunk meg,csak a nagyon szűk családi kör van itt. Másnap meg megyünk mamámékhoz és ott már ottvan az egész család.
Szeretem a jó illatókat,a nyugalmat,mondjuk én mindig nyüzgök,mert nem bírok nyugton lenni,a sütiket meg az egész velejáróját a karácsonynak.
Szerintem csak annak vállt azzá aki azzá alakította a karácsonyt,hogy a vásárlás legyen a középpontban.
Én csak azt a részét amit évwente 2x látott rokonokkal kell tölteni,folyamatosan megy az "egyél már",meg a nagyzolás,hideg kiráz...
párommal kettesben,az a része oké
Nem azt a szót használnám, hogy utálom, de igen, már semmi varázsa nincs a dolognak.
Az a baj, hogy eléggé szétszéledt a család aztán így nem sok értelme van...
Általában ilyenkor tanulok a félévi vizsgáimra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!