Mennyit költöttél idén karácsonyfára?
Figyelt kérdés
Várost is írjatokdec. 26. 10:49
11/21 anonim válasza:
Én semennyit.. egyedül élek már, gyerekem nincs ezért feleslegesnek tartom. Ugyis haza utaztam a szüleimhez karácsonyra és a másik 2 testvérem is a családjukkal. A szüleinknél van egy nagy műfenyő kb 5 éves és a rajta lévő dolgok is kb annyi évesek.. csak az ajándékokra és a kajákra kellet költenünk. Utólag is boldog karácsonyt mindenkinek
13/21 anonim válasza:
Semennyit. 13 éve vettünk egy 150 centis műfenyőt a férjemmel még az összeköltözés utáni de a házasságkötés előtti fél éves időszak vége felé.
Mindig azt állítjuk fel❤️. Tökéletes, szép, és legalább a kezünk nem szúrja szét díszítésnél! Anno 5000ft volt. Nincs évente több ezer ft kidobni való pénzünk az ablakon arra, hogy újra és újra fenyőt vegyünk, aztán a kukában landoljon.
14/21 readymix válasza:
Semennyit, mert van egy 25 éves műfenyőnk, de még azt sem állítottuk fel, mert minden évben elutazunk. Az idén már dec. 15-től Bécsben (kisunoka) majd Prágában költünk és nem a NER-nek adjuk az ÁFA-t. Sírhat a Pohos, hogy nincs fogyasztás, szakadna meg, mint a citerahúr.
15/21 anonim válasza:
Semennyit, ingyen szereztem egy plafonig érő normannt. Díszeim meg vannak, ugyanazok 20 éve. Budapest.
17/21 anonim válasza:
56 chf - nem otthon élek, 170 cm körüli fa :)
18/21 A kérdező kommentje:
Nekem 14 000 Ft volt normandi, 1.6m.
Tavaly még 9000-ért vettem ugyanilyet…
dec. 28. 18:19
20/21 anonim válasza:
Nulla, műfenyő, régi díszekkel. Budapest.
A műfenyő 6 éve kb. 6000 forint volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!