Aki már volt így, lelkileg hogy élte túl, nektek is fájt?
Figyelt kérdés
Exem januárban hagyott el, ez lesz az első karácsonyom nélküle több év után. És nagyon rossz érzés abba bele gondolni, hogy neki ez lesz az első közös karácsonya az új párjával úgy, hogy én már eszébe sem fogok jutni, hogy már valószinüleg el is felejtett. Nekem az is nehéz, hogy ez egy igen rossz év volt, gyakorlatilag mindenki eltűnt mellőlem, teljesen egyedül fogom tölteni a karácsonyt, új társat nem sikerült találnom, társkeresésben csak a kudarcok értek, ráadásul már nem is vagyok fiatal. Alapban nagyon megviselt, hogy elhagyott és mással van, azóta teljesen depressziós vagyok így év végén még rátesz ez egy lapáttal mikor látom a boldog párokat, családokat együtt lenni együtt vásárolni, készülni az ünnepekre.ma 01:27
1/2 anonim válasza:
Nyilván elég kellemetlen, de meg kell próbálni túllépni és nem belesüppedni a szarba.
2/2 anonim válasza:
Micsoda??? Nem értettem jól🤣🤣🤣
Már februárban el kellett volna felejtened.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!