Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan dolgozzam fel lelkileg...

Hogyan dolgozzam fel lelkileg hogy herpeszem van?

Figyelt kérdés
Sajnos úgy jártam hogy elkaptam a herpesz vírust. Nem, nem fekszem össze mindenkivel, ő volt a 3. férfi az életemben, és pont tőle sikerült elkapnom. A tudat rettentően megvisel és terhel. Megpecsételve, megalázva, megrontva érzem magam, mert én ezt mindig a legalja szintű betegségnek gondoltam. Rettentően elkeseredett és szomorú vagyok hogy ebből nem lehet se kijönni, de még ráadásul terjeszteni is fogom. Lelkileg ezt hogy lehet feldolgozni? A kezelésére nem is kérdezek inkább semmit, mert már minimum 20x meghaltam ezalatt a pár nap alatt amióta benne vagyok, inkább a lelki része érdekelne. Az önértékelésem eddig se volt a toppon de ezek után.... Nagyon megköszönném ha valaki tudna valami "biztatót", de legalább ne rosszindulatút írni.

dec. 18. 23:20
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Kép?
dec. 18. 23:30
 2/5 anonim ***** válasza:
55%
Sehogy, herpesze mindenkinek van/volt lesz. Tökmindegy hol/hogyan/mitől jön elő.
dec. 18. 23:41
 3/5 anonim ***** válasza:
70%
Mondjuk határozd el, hogy legalább nem terjeszted. (A herpesz seb nedve ami átadja a virusokat. Amikor nincs seb olyankor nem vagy fertözö. (Kb ennyit tudsz tenni.)
dec. 19. 00:24
 4/5 anonim ***** válasza:
53%
2. A sima, valóban népbetegség, de a kérdező a másikról ír, a NEMI herpeszről.
dec. 19. 00:46
 5/5 anonim ***** válasza:
0%

Mivel nem tehetsz róla, hogy elkaptad (legalábbis remélem nem valami egy estés gumi mellőzős szex volt, mert akkor igen, hülye voltál), így felesleges emésztened magad miatta.

Használj eztán mindig óvszert. Örülj neki, hogy "csak" ez és nem AIDS.

dec. 19. 07:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.