Már várjátok a Karácsonyt? Én egyedül élek,egyedül leszek de nagyon várom. Szenteste napján vonatozni fogok, este sétálok a Balatonon, foglaltam apartmant. Ti mivel töltitek?
Figyelt kérdés
dec. 13. 20:06
11/15 anonim válasza:
#3 + #10 Mivel "lepitek" meg magatokat...?
12/15 anonim válasza:
Rühellem. Idejön mindenki, aki egész évben a telefont se veszi fel nekünk, rengeteg kaja megy pazarlásba, utána meg takaríthatunk ezerrel. Lehalább a szállón boldogok a hajléktalanok, szerintem idén is fél tonna kaját viszek majd át nekik.
13/15 anonim válasza:
11es: könyv, óra, dzseki, cipő.
Négy dologgal szoktam meglepni magam, mintha lenne anyám, apám, testvérem, párom.
15/15 Metionin válasza:
Inkább az év végi nyugalmat várom, olyankor lelassul a munkahelyem és mivel otthonról dolgozom, felszabadul egy csomó időm. Maga a karácsony utoljára kb. oviban érdekelt a szaloncukor miatt. 24-én dolgozni szoktam, a másik 2 nap meg abból áll, hogy megnézem anyámékat, mert így szokták meg, lévén 25-26. szabadnap mindenkinek és úgysincs nyitva semmi, akkor már inkább ezt áldozom be, mint egy hétvégét. Ilyenkor leltározok náluk, átnézem a hivatalos papírokat, számlákat, hogy minden oké-e (régebben ebből sok probléma volt miután elköltöztem, így maradtam ennél a szokásnál), szelektálom ami már nem kell stb. Ők sem ünnepelnek, csak van egy műfenyő, mert anyámnak tetszik és mert a kolléganőinek is van. Szerencsés esetben nem balhézunk össze az alatt a másfél nap alatt, szerencsétlen esetben igen és akkor még hamarabb visszajövök. Igazából az egyetlen amit kifejezetten várok ebben a hónapban, az a megszokott szabis hetem, mindig december elején veszem ki a megmaradt napjaimat. Ilyenkor "ünneplem", hogy megint túléltem egy évet, főzök bonyolultabb kajákat mert van rá időm, megyek programra, helyekre ahová általában nem tudok, mert munkaidőben vannak. Ugyanakkor ez még nem a karácsonyi őrület ideje, nem találkozom még a sok őrülten vásároló emberrel meg a nyálas zenékkel, szóval pont ideális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!