Más is egyedül hangolódik a karácsonyra?
"Full" egyedül vagyok, nincs barátnőm vagy feleségem, a nagyszüleim és a szüleim már nem élnek, a testvérem 2000 km-re lakik.
Nem készülődöm, mert úgy még rosszabb lenne. Üljek egyedül a fa alatt, vagy mi? :D Ezt sokan nem értik.
A 3-as vagyok.
Aki lepontozott, annak kívánom, hogy élje át, amit én. Minden egyes nap!
Én se készülődöm. Leírnám mit gondolok erről az egészről, de inkább megtartom magamnak.... Nálam se lesz fa díszítés.
Ellentétben a 3#,4# hozzászólóval, engem az se érdekel ha ezért lepontoztok!
Hajrá!😉🤭
7-es:"Istennel fogok karácsonyozni"
Részleteznéd...?
9es:
Szeretnék majd a világ legkülönlegesebb könyvéből olvasgatni többet (A Bibliából, inkább az Újszövetségből, az jobban emészthető számomra), kimenni a természetbe kiadósat sétálni, szemlélődni, a kedvenc karácsonyi dalaimat meghallgatni (Jézus születéséről), ha bekapcsolom az internetet, akkor csak valami keresztény írást olvasni vagy prédikációt, tanítást, adventi triduumot, hasonlót hallgatni. Jézusnak boldog születésnapot kívánni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!