Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Más is egyedül hangolódik a...

Más is egyedül hangolódik a karácsonyra?

Figyelt kérdés
Vagy van aki full magányos, nincs senkije így inkább nem is ha hangolódik?

dec. 7. 21:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem hangolódok, mert nem csak a melóm sok, hanem levelezőn egyetemre is járok, úgyhogy mostanában elég sokat kell tanulnom. De egyébként is egyedül leszek, szóval nem lenne mire hangolódni.
dec. 7. 21:50
 2/14 anonim ***** válasza:
79%
Én soha nem értettem, hogy mit jelent a karácsonyra "hangolódás" 🤷‍♀️ Augusztus óta nyomják a karácsonyt az arcunkba az üzletek, reklámok. Én már rosszul vagyok ettől a dömpingtől.
dec. 7. 23:15
 3/14 anonim ***** válasza:
91%

"Full" egyedül vagyok, nincs barátnőm vagy feleségem, a nagyszüleim és a szüleim már nem élnek, a testvérem 2000 km-re lakik.

Nem készülődöm, mert úgy még rosszabb lenne. Üljek egyedül a fa alatt, vagy mi? :D Ezt sokan nem értik.

dec. 8. 11:45
 4/14 anonim ***** válasza:
47%

A 3-as vagyok.

Aki lepontozott, annak kívánom, hogy élje át, amit én. Minden egyes nap!

dec. 8. 15:21
 5/14 A kérdező kommentje:
Mit élsz át minden nap?
dec. 8. 17:49
 6/14 anonim ***** válasza:
90%

Én se készülődöm. Leírnám mit gondolok erről az egészről, de inkább megtartom magamnak.... Nálam se lesz fa díszítés.

Ellentétben a 3#,4# hozzászólóval, engem az se érdekel ha ezért lepontoztok!

Hajrá!😉🤭

dec. 8. 19:16
 7/14 anonim válasza:
100%
Én Istennel fogok karácsonyozni:) , de persze értem a kérdést, egyébként teljesen egyedül. Nem hangolódom, mert nem foglalkozom vele most. De szeretek egyedül nyugiban ellenni karácsonykor.
dec. 8. 23:40
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem a zenéket, gyertyákat, némi díszítést. Attól, hogy egyedül kell legyek, ez még egy ünnep és szeretném is, ha megmaradna annak. Állítok (mű) fenyőt, veszek ajándékot magamnak.
dec. 9. 23:05
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

7-es:"Istennel fogok karácsonyozni"

Részleteznéd...?

tegnapelőtt 10:27
 10/14 anonim válasza:
100%

9es:

Szeretnék majd a világ legkülönlegesebb könyvéből olvasgatni többet (A Bibliából, inkább az Újszövetségből, az jobban emészthető számomra), kimenni a természetbe kiadósat sétálni, szemlélődni, a kedvenc karácsonyi dalaimat meghallgatni (Jézus születéséről), ha bekapcsolom az internetet, akkor csak valami keresztény írást olvasni vagy prédikációt, tanítást, adventi triduumot, hasonlót hallgatni. Jézusnak boldog születésnapot kívánni :)

tegnapelőtt 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!