Rajtam kívül van még aki teljesen egyedül tölti a
Karácsonyt?
Figyelt kérdés
Ma is jól kisírom magam. Aztán majd eltelik :( Jól elvett az élet mellőlem mindenkit.Mindenki másnál ma korbeterített asztal 20 fővel, én meg egyedül, magányosan...
Majdcsak lesznek újra olyanok körülötted, akikkel eltöltheted az ünnepet. Ne gondolj a rossz dolgokra! 20 ember, jézusom! 😄
Aligha vannak bárkinél is ennyien, nincs annyi edény meg hűtőkapacitás szinte senkinél. Meg annyi asztal se, hogy egy szobában elférjen mindenki.
2023. dec. 24. 15:24
3/10 anonim válasza:
Miért azt mondod egyedül? Fogd fel úgy, hogy magaddal. Hidd el, ez is hasznos időszak. Én is töltöttem karácsonyt magamban. Megvolt a szépsége. Persze, hiányzott, hogy másnál együtt a család, stb. De van ilyen szakasz is.
2023. dec. 24. 16:25
4/10 anonim válasza:
Én szeretném egyedül tölteni, de sajnos nincs rá lehetőségem
2023. dec. 24. 16:33
5/10 Aurora6891 válasza:
Egyetlen ember van akit ha szeretsz,lehetetlen hogy cserben hagy.
Önmagad.
Én is egyedül vagyok és leszek is.
2023. dec. 24. 17:03
6/10 anonim válasza:
Hát, nálunk ma is vita volt, veszekedés meg egymás kibeszélése.
Nem, nem feltétlen jó annak a Karácsony, aki másokkal tölti!
Egy valaki miatt vált számomra is a Szeretet ünnepévé, az pedig a párom. 2. éve már. Előtte pokolként éltem meg, hiába voltak körülöttem, kötözködésből állt a szent este is… Most is, de van akihez hozzábújhatok és aki megért.
Párod (vagy akárki az életedben) meg simán lehet, ha keresgélsz és nyitott vagy. Lehet jövőre, vagy 5 év múlva, de nem marad így örökre.
2023. dec. 24. 17:09
7/10 A kérdező kommentje:
6... pontosan ez az. Ma is fültanúja voltam, hogy egy férfi inkább elutazott, csak ne az anyjával kelljen Karácsonyoznia. Én meg kikaparnám a föld alól :( Bárcsak itt lenne.
2023. dec. 24. 17:25
8/10 anonim válasza:
7) azok az idők már soha nem jönnek vissza.soha.majd odaát találkozol vele,ott vár rád..
2023. dec. 24. 17:37
9/10 anonim válasza:
Bárcsak lenne olyan telefon, amivel anyukámmal chatelhetnék. Visszahozni nem merném, mert sok horrort láttam, de szeretném tudni, hogy odaát hogy érzi magát. 40 évig főzött rám, amíg én tanultam és dolgoztam, és gondoltam, majd ezt viszonzom öreg korában, de hirtelen hunyte el. Azzal nyugtatom magam, hogy lehet, hogy így jobb, mintha betegeskedett volna utolsó éveiben, meg gondozni kellett volna. Senkim nincs, csak millióim, és ősz hajam. A társaság miatt járok dolgozni, most egyedül vagyok. Új társkeresőkre regisztrálok, az utóbbi 10 évben nem válaszolt senki a meglévőkön.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!