Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Hogy telik december 24-i napod ?

Hogy telik december 24-i napod ?

Figyelt kérdés

dec. 11. 20:34
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
88%

Van két kisgyerekünk, így korán kelünk 🤣

A fát 2-3 nappal korábban állítjuk, az már áll ilyenkor, megkávézunk a férjemmel. Délelőtt játszunk a gyerekekkel, picit rendberakjuk a házat, megcsináljuk a zöldsalátat, kukoricasalátát estére. Megfözzük a kapros töltött káposztát, amit előző nap töltünk be.

Ebédre jönnek anyósomék, ő hozza a halászlevet. Ebéd utan a gyerekek alszanak, mi beszélgetünk, elvagyunk, ha felkelnek, kimegyünk az utcára a szomszédokkal köszöntjük egymást (mindenhol gyerekek vannak), aztán bejövünk, és 4 körül betesszük a sült húsokat, keszítjük a köreteket, a gyerekek nézhetnek egy kis mesét. Jönnek a sógoromék is a két kisgyerekkel 5 körül.

Nyilván ilyenkor nem mindenki a konyhában van, van, aki ott csinál valamit, beszélget, a gyerekekkel játszik. Vacsi 6 körül, előtte ajandékbontás, utána 8ig játék, beszélgetes, gyerekzsivaj. Nap köznen karácsonyi zenék, filmek mennek.

Szeretem a karácsonyokat.

dec. 12. 08:52
 12/37 anonim ***** válasza:
51%
Még nincs konkrét terv, valószínűleg elutazunk.
dec. 12. 10:06
 13/37 anonim ***** válasza:
88%

Főzéssel leginkább, de nyugisan. 24-én csak ketten leszünk a férjemmel, 25-én jönnek a gyerekek párostul.

24-én könnyű ebéd lesz, de főzök előre 25-re is, hogy másnap ne kelljen megszakadni. 24-én elmegyünk a megrendelt sütikért is és feldíszítjük a fát, ami kb. 3 perc, perc olyan kicsi.

Szerintem délután már semmi nem lesz, döglünk, beszélgetünk, olvasunk, ami jól esik.

dec. 12. 10:34
 14/37 Metionin ***** válasza:
29%
Mint az összes többi, dolgozom, eszek, stb. Annyi, hogy minden zárva így kimarad az esetleges edzés, bolt vagy egyéb dolog aminek nyitvatartása van.
dec. 12. 13:50
 15/37 anonim ***** válasza:
80%

Ennyit szoktunk csinálni:

- Faallitas, diszites

- Átmegyünk anyukamekhoz a halaszleert + a gyerekeim feldiszitik az o fajukat is szerencsesebb esetben az unokatesokkal+ ott vagyunk kb. 1,5 órát

- sütök még egy 56. fele sütit, amit vagy a férjemnek, vagy a gyerekeimnek ígértem meg

- Vacsorazunk, majd jön a Jezuska

A Jézuska általában este 10 körül érkezik, amikor a 3 gyerek mar hulla faradt...mi sem igazan értjük, hogy hogy cs.sszuk el így az időt, de immár 10. éve, hogy nem sikerül a kitűzött cél: délután 5-6 fele érkezzen meg a "vacsora=ebéd" után a Jézuska

dec. 12. 13:52
 16/37 anonim ***** válasza:
77%

Felkelünk, összeszedjük magunkat, délre megyünk párom szüleihez ebédre. Utána még kicsit időzünk náluk, aztán délután irány haza, bepakolunk és irány a szüleimhez. Felvesszük őket és négyen átmegyünk nagyszüleimhez, majd "haza", mármint szüleimhez vacsira.

Eléggé utálom hogy ennyire sűrű és rohangálós.

dec. 12. 16:28
 17/37 Senior Séf ***** válasza:
49%
Nyuggerként már nem sok jelentőséget tulajdonítok egy napnak.
dec. 12. 17:28
 18/37 anonim ***** válasza:
24%

9-es:"Apukám 6ra ér haza munkából"

Miért, mit dolgozik...?

dec. 13. 07:56
 19/37 anonim ***** válasza:
41%

Délelőtt igazából semmi különös nincs. Kicsit takarítunk, ha szükséges. Délben páromhoz jönnek át tesói és a gyerekeik, ebédelünk, beszélgetünk.

Olyan 3 körül elmennek, ezután párommal átmegyünk a szüleimhez, ott vagyunk Szenteste.

Elkezdjük a fát díszíteni. Utána csillagszórógyújtás, éneklünk, imádkozunk, én néha zenélek. Ezután kibontjuk az ajándékokat. Kb. 6-7 körül vacsora. Ha nem alszunk el, akkor éjféli mise.

dec. 13. 09:39
 20/37 anonim ***** válasza:
30%
#19 És mi a menü? Fiú vagy lány vagy...?
dec. 13. 10:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!