Tapasztaltátok, hogy idén valamiért nem olyan nagy a tömeg a karácsony miatt?
Figyelt kérdés
Budapest belvárosában járok kelek, illetve buda 11. kerületi frekventáltabb részén. Hétvégén intéztem el pár ajándékot, fel voltam készülve a "közelharcra" nem férek oda, lökdösnek, tehát az a szokásos karácsonyi forgatag vesz majd körül, ehhez képest alig lézengtek emberek az üzletekben amerre én jártam. (Persze külföldi túristák voltak, de ők inkább bámészkodnak) Két dologra tudok gondolni, az egyik, hogy még nem indult el a roham, a másik, hogy sajnos jelen gazdasági helyzetben nem is fog elindulni, ami végtelenül szomorú :(dec. 10. 09:56
1/14 anonim válasza:
Én szintén Budapesten akkora sort láttam a bevásárlóközpont parkolójába vezető sávban szombaton, hogy esélytelen lett volna bemenni - szerencsére én nem is akartam. Hétköznap napközben még elfogadható a forgalom, de lisztet a héten pl alig kaptam.
2/14 anonim válasza:
Itt mintha zombivész lenne. Konkrétan alig találtam parkolóhelyet… Még a rokkant is tele volt, pedig nem rokkantigazolványos parkolt ott. Mondom sebaj, úgyis csatos hordozóban van a gyerek, csak pár dolog kellett volna, konkrétan a szomszédos áruháznál volt egyetlen hely, onnan mentünk vissza gyalog. Haver, mintha az éhezők viadala lett volna, de komolyan. Egy pasas üvölteni kezdett velem, amikor kértem a felvágottakból és kiderült, hogy az az utolsó adag sonka. A piás részlegnél ugyanez, nekem csak egy alkoholmentes radler kellett volna, de egy tűt se lehetett leejteni. Hús, pékáru, hal nuku. A zöldségek összedobálva.
Pedig ez egy kicsi megyeszékhely auchanja..
3/14 anonim válasza:
Nem olyan nagy? Megyeszékhely plázában délutánonként nem lehet megmoccanni. A boltokban meg éhezők viadala van.
4/14 A kérdező kommentje:
Igen, lehet, hogy a megyeszékhelyeken kevésbé tud eloszlani a tömeg, mint Budapesten. Fene tudja, mindenesetre itt nem vészes szerencsére.
dec. 10. 19:37
5/14 anonim válasza:
4, itt nem azzal van a baj. Megyeszékhely, minden boltba elmentem, egyikből a másikba. Mindenhol ez volt. Egyébként fizu után vagyunk, jóhogy mennek. Bár itt jásznagykunban ezek szerint minden napon fizunap van, mert örökké tömve vannak a boltok.
6/14 anonim válasza:
Mindenki már megrendeli a cuccokat. 14 napos elállás van.
7/14 anonim válasza:
Nem vettem észre, rengetegen vannak mindenhol. Tegnap este voltunk a belvárosban (blaha, nyugati), mozdulni nem lehetett.
8/14 anonim válasza:
Politikai témában told kérlek a propagandát, ne itt. Bárhova megyek tele van minden üzlet.
9/14 A kérdező kommentje:
Kedves 8-as! Aruld mar el lecci h a kerdesem melyik resze a politikai? A gazdasag szo nem tetszik? A propaganda amugy is azt allitja h minden oke, szarnyal a gazdasag, ergo tomegek vasarolnak.En a kerdesem alapjan max egy "ellenzeki genderhaboruparti" lehetnek, de semmikepp sem a propaganda szekeret tolo.
dec. 12. 10:46
10/14 anonim válasza:
Ki is bújt a szög a zsákból.. Politika kategóriába menj át és ott nyomd ezt a szöveget, hogy a csúnya Fidesz alatt üresek a boltok.. miközben tele vannak, alig lehet parkolót találni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!